Kazeļņikam piektā vieta Čempionu līgas posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pagājušajās brīvdienās Dienvidāfrikas administratīvajā galvaspilsētā Pretorijā notika spēkavīru Čempionu līgas (SCL) ceturtais posms, kurā Latvijas sportists Agris Kazeļņiks izcīnīja piekto vietu. Viņam šis posms bija tikai otrais šīs sezonas kalendārā.

Dienvidāfrikā sākusies ziemas sezona, par ko liecināja arī vietējo iedzīvotāju ģērbšanās – liela daļa melnādaino afrikāņu staigāja siltās cepurēs, jakās un zābakos, kaut dienas laikā ārā ap 30 - 35 oC.

Dienvidāfrikas SCL atlētiem bija seši vingrinājumi

- Smagā auto vilkšana 15 m

- Svara vilkšana no zemes 350 kg

- Fermera pastaiga ar 2x165 kg

- Riepas velšana

- Baļķa celšana

- Akmeņu celšana 130-180 kg

Pirmajā vingrinājumā Kazeļņiks palika piektais, bet jau otrajā – svara vilkšanā no zemes ieņēma augsto trešo vietu. Tā ''pa viļņiem'' arī turpmākajos vingrinājumos, kas rezultātā deva piekto vietu, jau otro posmu pēc kārtas.

''Īsti neesmu apmierināts, jo vairākos vingrinājumos varēju uzrādīt labākus rezultātus. Baļķa celšanā kļūdījos taktikā, piesakot ceļamos svarus, kaut varēju pacelt arī vairāk; zaudēju vismaz 2 punktus,'' sacīja Kazeļņiks.

''Tāpat neesmu apmierināts, ka neizdevās pacelt piekto akmeni, kas mani atkal „atsvieda” no godalgas. Tomēr sezona tikai tagad īsti iesākusies un arī turpmākajās divās brīvdienās būs nākamie divi čempionu līgas posmi,'' atgriezies no tālās Dienvidāfrikas, iespaidos dalījās pats latviešu spēkavīrs.

Jau 10.-11. jūnijā Somijas lielākajā tirdzniecības centrā ''Ideapark'' pie Tamperes notiks nākamais spēkavīru čempionu līgas posms, bet vēl pēc nedēļas – Holandes posms, uz abiem dodas arī Kazeļņiks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu