Latvijas erotiskākās mākslinieces vīrs atklāj «Preses pīli» (24)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Rīgas centrā Latvijas erotiskākās mākslinieces Andželas Strupules-Smalkās dzīvesbiedrs Edgars Smalkais nupat atvēris bāru «Preses pīle». Uz bāra oficiālajām atklāšanas svinībām kuplā pulkā ieradās Latvijas šovbiznesa darboņi, uzņēmēji un pat politiķi.

Jaunās izklaides vietas saimnieks Edgars Smalkais sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» stāsta, ka pirms tam arī šajās telpās bijis preses bārs, kur apspriestas jaunākās galvaspilsētas ziņas un notikumi. Lai arī, veidojot savu biznesu, Edgars sākotnēji vēlējies mainīt bāra koncepciju, taču nolēmis neko nemainīt, bet gan reanimēt veco zīmolu. «Savulaik te nāca un tikās visi Latvijas žurnālisti un savas rebes kārtoja. Šī vieta preses aprindās ir iecienīta jau no astoņdesmitajiem gadiem,» zina stāstīt jaunā bāra saimnieks, kurš sabiedriskajā ēdināšanā darbojas jau 25 gadus, un jaunais bārs ir 15. uzņēmums, kuru viņš atver. «Protams, krīzes laikā ir arī vērti ciet daži uzņēmumi. Saprotu arī, ka tagad nav tie labākie laiki, bet jaunatvērtajā bārā gribam būt lojāli pret to publiku, kuriem budžets ir ierobežots,» neslēpj Edgars.

Lai arī iepriekšējo uzņēmumu interjeru rotā Edgara sievas, ekstravagantās un pašmāju erotiskākās mākslinieces, konkursa «Mis Latvija 1989» finālistes Andželas Strupules-Smalkās savdabīgās erotiskās gleznas, kurās sievietes ķermeņa daļas attēlotas kā ziedi, jaunatvērtajā uzņēmumā Andžela nav pielikusi savu roku. Bāra dizainu Edgaram šoreiz palīdzējis izveidot sens draugs Jānis Dubovs.

Novērtēt jaunatklāto «Preses pīli» bija ieradušies vairāki sabiedrībā pazīstami ļaudis - aktrise un šovmene Jolanda Suvorova, žurnālists un TV raidījumu vadītājs Egīls Zariņš, politiķis un uzņēmējs Valdis Kalnozols ar draudzeni, Jūrmalas grilbāra «Lighthouse» īpašnieci Kristīni Kirilku, modes māksliniece Šeila ar draugu, Vispārējo Deju svētku režisors, Latvijas hip-hop dejas tēvs, horeogrāfs Edmunds Veizāns, spēkavīrs, šova «Dejo ar zvaigzni» uzvarētājs Raivis Vidzis, politiķe un arhitekte Inese Aizstrauta, Latvijas Modes palātas prezidente, «Riga Fashion mood» rīkotāja Dita Danosa un viņas dzīvesbiedrs Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Reimanis, kā arī citi.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu