Džeksone veikusi pašnāvības mēģinājumu, uzzinot, ka viņai un brālim ir dažādi tēvi (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendas Maikla Džeksona meita Parisa Džeksone dienu pirms sava lēmuma veikt pašnāvību uzzinājusi, ka viņai un viņas brālim Princim nav viens un tas pats bioloģiskais tēvs.

Parisa vienmēr bija ticējusi, ka viņa un Princis ir brālis un māsa ne tikai no mammas Debijas Rovas puses, bet arī no bioloģiskā tēva puses. Uzzinot, ka tā nav patiesība, meitene emocionāli sabrukusi.

Patiesība meitenē radīja depresiju, viņa bija nomākta un pēc pašnāvības mēģinājuma joprojām atrodas ārstniecības iestādē. Slimnīcā piecpadsmit gadus vecā Parisa nogādāta jau piektajā jūnijā.

Foto: AP/Scanpix

Tuvs ģimenes draugs presei ir izteicies, ka Parisa vienmēr ir gribējusi ticēt, ka viņa un Princis ir māsa un brālis no abu vecāku puses, ne tikai no mātes puses. Tas meitenei bija būtiski, jo viņa vienmēr ir idealizējusi Princi.

To, ka viņas bioloģiskais tēvs nav Maikls Džeksons, meitene sapratusi jau agrā vecumā un par to nav uztraukusies, jo viņš vienmēr ir bijis viņas tētis, kuru meitene mīlēja no visas sirds.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu