Jāņos Lietuvā pagānmetāla festivāls «Kilkim Žaibu 2013» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/Kilkim Žaibu festival

Lietuvā, Varņu ciematā Lūksta ezera krastā šonedēļ no 21. līdz 23. jūnijam norisināsies lielākais Baltijas folka un pagānmetāla mūzikas festivāls «Kilkim Žaibu», informē rīkotāji.

Festivāls norisināsies jau 14. reizi. Tas katru gadu pulcina vidēji ap 1500 folka un smagās mūzikas fanu no visas Eiropas.

Skanēs izmeklēta smagā metāla mūzika visām gaumēm, muzicēs un uzstāsies daudzas Baltijas folkloras kopas, notiks seno cīņu klubu paraugdemonstrējumi, tirgosies daudzi amatnieki. Ir daudz vietas fiziskajām aktivitātēm (futbols, basketbols, volejbols, iespējama laivu un katamarānu īre), veldzēties varēs ar gardo lietuviešu alu, bērniem būs iespēja mācīties jāt uz Žemaitukas šķirnes zirgiem. Tiks kurināti Jāņu ugunskuri un skanēs dziesmas līdz rītam draudzīgā atmosfērā. Dzīvošana notiek telšu pilsētiņā, vietējā pilsētā ir viesnīca, festivālā tiks organizēta apsargājama auto stāvvieta.

21. jūnijs – ierašanās festivālā, ugunskuru iedegšana, spēles, vikingu kuģis, danči, folklora.

22. jūnijs – folkloras kopas, seno cīņu demonstrējumi, folka un pagānmetāla grupas.

23. jūnijs – pagan, black un thrash metal koncerts.

Standarta biļetes cena uz visām 3 dienām ir 20 lati visās «Biļešu servisa» kasēs.

Bērniem no 12 līdz 16 gadiem, pensionāriem un invalīdiem 50% atlaide.

Bērniem, jaunākiem par 12 gadiem, ieeja brīva.

Fanu akcija: ja pērk uzreiz 6 biļetes, tad maksā tikai par piecām un sestā būs par brīvu! Tādā veidā viena biļete jums izmaksās tikai 17 latus! Uzaiciniet arī savus draugus - kopā būs gan jautrāk, gan lētāk!

www.bilesuserviss.lv

Biļeti varēs iegādāties arī pie ieejas.

Detalizēta programma šeit - www.kilkimzaibu.com

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu