Reiniks kārto akustisko sistēmu, bet Roberto lakstojas ar pusplikām daiļavām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pagājušās nedēļas nogalē smalkās aprindas no galvaspilsētas mēroja ceļu uz Jūrmalas pludmali Dzintaros, kur norisinājās svinības par godu pludmales bāra «Diwalli» atklāšanai.

Pasākumu apmeklēja trīs slavenās blondīnes – Natālija Tumševica, Liene Skulme un Kristīne Lindenblate, LNT «900 sekundes» preses apskatnieks Ilmārs Roķis ar dzīvesbiedri, režisore Dita Torstere ar dzīvesdraugu, uzņēmēja Marika Ģederte, dziedātāji Roberto Meloni, kā arī Lauris Reiniks ar māsu Rūtu, dziedātājas Rūta Dūduma un Jenny May kopā ar dzīvesdraugu Gati Babri un abu meitiņu Sāru, dejotāju pāris Viola Abramova-Mailīte un Rihards Mailītis un citi.

Pasākuma viesus pie ieejas sagaidīja gan īpašnieks Edgars Buraks, gan izpilddirektors Oskars Ostrovskis, kā arī viņa mīļotā sieviete, deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Oskars Ostrovskis pastāstīja, ka jaunā izklaides un atpūtas vieta ir domāta ne tikai ārzemju tūristiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem. «Nevaram ieguldīt nenormāli daudz tūkstošus, lai veidotu pilis pludmalē, bet mūsu atpūtas vietā cenas būs pieejamas un draudzīgas arī vietējiem cilvēkiem. Pludmales bārā skanēs latino ritmi un pāris reizes nedēļā būs arī dzīvās mūzikas koncerti. Svarīgi, ka pie mums vienīgajiem visā Jūrmalas pludmalē varēs nobaudīt suši un tepat arī varēs sauļoties. Viena pludmales zviļņa cena uz visu dienu ir trīs lati. Turklāt varēs baudīt gan aliņu, gan citus atspirdzinošus dzērienus. Arī naktī pie mums varēs iedzert tēju, kafiju vai labu vīnu, kā arī uzsmēķēt ūdenspīpi,» jauno izklaides vietu, kas darbosies 24 stundas diennaktī, raksturo Oskars.

Pludmales bāra atklāšanas svētkos viesi degustēja firmas ēdienu suši, malkoja atspirdzinošus kokteiļus un pašā jūras krastā vēroja pikanto «Rosmes» apakšveļas skati.

Atturēties no tuvākas modeļu apskates nevarēja pat dziedātājs Roberto Meloni. Kad pikantās apakšveļas modes skate beidzās un klātesošie tika aicināti fotografēties ar modelēm, arī Roberto nevis palika sēžam pie galdiņa, bet devās pie daiļavām. Roberto bija labā noskaņojumā un tik ļoti iekarsa, ka pirms puspliko meiteņu apskaušanas nometa uz pludmales bāra koka grīdas savu ādas jaku. Savukārt Lauris Reiniks bija atturīgāks un ar modelēm nepozēja. Viņš vakaru vadīja māsas Rūtas kompānijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu