Uz «Pestivals» par brīvu vedīs fanu reiss un muzikāls upes kruīzs (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārās mūzikas un kultūras festivāls «Pestivals» jau otro gadu Mežaparkā pulcēs ārvalstu un pašmāju aktuālākos mūziķus. Uz festivālu no lielākajām Latvijas pilsētām vedīs Fanu reiss, bet no Vecrīgas – atpūtas kuģītis, informē «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele.

Galvaspilsētas festivāla organizatori šogad nodrošinās atraktīvu iespēju nokļūt festivāla norises vietā. Katrā festivāla dienā, 12. un 13. jūlijā, atpūtas kuģītis Liepāja festivāla viesus vedīs no Vecrīgas līdz pat Mežaparkam, bet Fanu reiss nodrošinās bezmaksas muzikālus braucienus no lielākajām Latvijas pilsētām populāru mūziķu un atpazīstamu personību pavadībā.

Festivāla kruīzs notiks trīs reizes katrā no «Pestivals» norises dienām, un viesi varēs izvēlēties sev piemērotākos laikus, kā arī brauciena virzienu. Par muzikālo nodrošinājumu uz kuģīša rūpēsies Ivo Grīsniņš-Grīslis, kas iesildījis «Pestivals» koncertu sesijas mākslinieces Selah Sue uzstāšanos Rīgā. Bet par atraktīvu noskaņu kruīzā rūpēsies pirms pāris gadiem izveidotā DJ apvienība «Funky Breakout», ko sadarbībā ar muzikālo klubu «Pulkvedim neviens neraksta» dibinājuši vietējie dīdžeji DUB:ra, All-Viss un Rudd.

Savukārt visiem interesentiem, kas uz festivālu ieradīsies no citām pilsētām, tiks nodrošināts bezmaksas brauciens ar autobusu sadarbībā ar Fanu reisu. Braucieni tiks organizēti no Liepājas, Daugavpils un Jelgavas, ko attiecīgi vadīs aktieris Rihards Lepers, Arnis Slobožaņins no grupas «Dabasu Durovys» un Andžejs Grauds no grupas «Gain Fast». Savukārt braucienu no Ventspils vadīs Roberts Pētersons, no Rēzeknes - titula «Mis Rēzekne 2012» ieguvēja Santa Seržante un TV šova «Koru kari» dalībniece un uzvarētāja Zaiga Pavlovska, bet no Valmieras un Jēkabpils Pestivals apmeklētājus līdz Mežaparkam pavadīs Age of Stones dalībnieki un dziedātāja Evija Smagare. Fanu reisa braucienam no sev piemērotākās pilsētas iespējams pieteikties, iegādājoties «Pestivals» biļeti un ievadot biļetes numuru fanureiss.lv mājas lapā.

Atpūtas kuģīša brauciena biļeti jebkurā virzienā iespējams iegādāties «Biļešu servisa» tīklā par 3 latiem; biļešu skaits ierobežots.

www.pestivals.lv

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu