Pazudis talantīgais hokejists Pelšs; aizdomas par noslīkšanu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Iespējams, noslīcis viens no Latvijas jaunās paaudzes talantīgākajiem hokejistiem Kristians Pelšs, vēsta «RīgaTV24». Savukārt aģentūra LETA raksta, ka šī informācija vēl nav apstiprinājusies.

«Atgriezies nupat no Ziemeļamerikas, viens no mūsu izcilākajiem jaunajiem hokejistiem Kristiāns Pelšs, pagaidām gan vēl nenoskaidrotos apstākļos, ir informācija, ka viņš ir noslīcis,» paziņoja sporta žurnālists Artūrs Vaiders. «Informācija diemžēl arī apstiprinājās.»

Tikmēr ziņu aģentūra LETA raksta: «Neoficiāli izskanējis, ka viņš varētu būt pazudis pēc ielēkšanas Daugavā no Akmens tilta, taču šī versija pagaidām nav apstiprinājusies.»

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele pastāstīja, ka naktī uz 11.jūniju ap plkst. 2 glābēji saņēma informāciju no aculieciniekiem, ka kāds vīrietis ielēcis Daugavā no Akmens tilta un pazudis. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki uz tilta redzēja vīrieša drēbes, taču, pārmeklējot upi, neviens cilvēks tajā netika atrasts.

Meklēšanu glābēji un ūdenslīdēji turpināja arī nākamajā dienā, taču aizvien neko neatrada. Uz tilta atstātās drēbes VUGD nodeva policijai.

Kā aģentūrai LETA sacīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, apstiprināt, kas ir no tilta nolēkusī un bez vēsts pazudusī persona, policija varēs tikai pēc tam, kad būs pabeigtas visas meklēšanas darbības un šī persona būs atrasta. Tomēr likumsargiem esot versijas par to, kas varētu būt šī persona.

Viena no versijām ir, ka Daugavā ielēkušais varētu būt 1992. gadā dzimis vīrietis, par kura pazušanu policijā šonedēļ saņemts iesniegums no tuviniekiem, pastāstīja Sadovskis.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, Pelšs Latvijā ieradies tikai pirmdien, taču ar hokejistu tai šonedēļ nav izdevies sazināties, jo viņa mobilais tālrunis ir izslēgts vai atrodas ārpus uztveršanas zonas.

Aizvadītajā sezonā Pelšs pārstāvēja AHL klubu Oklahomasitijas «Barons», 20 mačos izceļoties ar vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Tāpat 20 gadus vecais Pelšs tika nosūtīts uz Austrumkrasta hokeja līgu (ECHL), kur saņēma 21 spēles diskvalifikāciju.

«Oilers» komanda Pelšu izvēlējās 2010. gada NHL jauno spēlētāju draftā septītajā kārtā ar kopējo 181. numuru.

Iepriekšējās divas sezonas Pelšs spēlējis Rietumu hokeja līgas (WHL) komandā Edmontonas «Oil Kings», turklāt šajā pavasarī viņš palīdzēja komandai triumfēt turnīrā.

Pelšs regulārā čempionāta 63 spēlēs guva 28 vārtus un veica 22 rezultatīvas piespēles, bet WHL izslēgšanas turnīrā viņa kontā 17 mačos bija pieci vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu