Ar vērienu prezentēts jaunais šlāgermūzikas raidījums «Laternu stundā» (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

12. jūnijā bārā «Laternu stundā» telekanāls LNT prezentēja savu jauno raidījumu ar tādu pašu nosaukumu «Laternu stundā». Raidījumu cikls būs veltīts Latvijā populārākajam un pieprasītākajam mūzikas žanram - šlāgermūzikai.

Raidījuma pirmais ieraksts telekanālā LNT tiks rādīts 29. jūnija vakarā un pulcēs TV pārraidē pieprasītākās šlāgermūzikas zvaigznes.

Vadītāju lomās iejutīsies Latvijas Radio ētera balss Roberts Ošiņš, Ineta Rudzīte un kantri mūzikas izpildītāja Linita.

Ineta Rudzīte uz prezentāciju bija ieradusies skaistā kleitā, kleitai bija melns pamattonis un to rotāja raibu puķu zīmējumi, kuri palīdzēja izcelt dziedātājas un nu arī raidījuma vadītājas grāciju un eleganci. Ineta apsolīja ikvienam klātesošajam cilvēkam, ka uz katru raidījumu vilks jaunu, skaistu kleitu, kura tiks piemeklēta speciāli katra raidījuma tematikai.

Foto: Sejas.lv

Toties kantri mūzikas izpildītāja Linita raidījumu ietvaros domā mainīt kantri mūzikai tik atbilstošās kovbojcepures un zābakus, ikreiz ierodoties uz filmēšanu ar ko jaunu un citādāku.

Raidījuma producents un idejas autors ir Igors Linga, kurš ideju izveidot speciālu šlāgermūzikas raidījumu skaidro ar sava brāļa Gvido Lingas vārdiem: jaunībā visi mēģina izlikties labāki nekā ir un klausās ārzemju mūziku, bet, ejot gadiem, viss mainās un mēs atgriežamies pie pamata, populārākā mūzikas žanra – šlāgermūzikas. Tā tapa ideja par raidījumu, lai cilvēkiem būtu iespēja baudīt vēl vairāk šlāgermūzikas.

Lai izklaidētu prezentācijas viesus, uzstājās Normunds Jakušonoks, kā arī Roberts Ošiņš ar grupu «Dakstiņi».

Foto: Sejas.lv

Uz pasākumu bija ieradušies tādi šlāgermūzikas krējuma pārstāvji kā Harijs Ozols, Santa Zapacka, Artūrs Reiniks un Māris Sloka. Viesu vidū bija redzama arī Elita Mīlgrāve un reiz populārās grupas «Pamatinstinkts» dziedātāja Ilze Kalve.

Viesi tika cienāti ar baltvīnu un sarkanvīnu un dažādām uzkodām, ko nepārtraukti uz lielām paplātēm iznēsāja galanti oficianti.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu