Populārais duets "Imanta Babīte" gatavojas jubilejai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Gatavojoties dueta "Imanta - Babīte" 25 gadu jubilejai, kas tiks svinēta šovasar, dueta dalībnieki Jānis Jarāns un Dainis Porgants kopā ar komponistu Uldi Marhilēviču gatavo jauniestudējumu "Imanta, Babīte - 25". Tā pirmizrāde notiks Jāņu pasākumā Valmierā 23.jūnijā, informē "Jauno Zvaigžņu teātra" pārstāve Ilze Trumpe.

Jauniestudējumā skatītājiem tiks piedāvāti sen aizmirstie, bet joprojām aktuālie joki, kā arī pavisam jauni priekšnesumi. Humoršovā piedalīsies arī dziedātāji Nikolajs Puzikovs, Andris Baltacis, un deju grupa Denisa Tumakova vadībā.

Komiķi sola, ka skatītājiem būs iespēja no jauna iepazīties ar leģendārajām dāmām Mildiņu un Skaidrīti - šoreiz kā pašvaldības policistēm, kuras iesaistītas simtlatnieku programmā. Būs arī Mildiņas un Skaidrītes piedzīvojumi dažādos televīzijas šovos un vienkārši komiskās situācijās. Netrūks arī populāro dziesmu jaunās skaņās abu dāmu izpildījumā.

Īpašs notikums humoristiem būs nesen sarakstītās grāmatas "Imanta – Babīte 25, ar smaidu caur gadiem" prezentācija. Grāmatā lasītāji varēs iepazīties ar humoristu atmiņām, smieklīgiem atgadījumiem un pikantām fotogrāfijām. Grāmata nāks klajā apgādā "Jumava".

Dueta koncerti notiks: 23.jūnijā – Valmierā, 8.jūlijā – Ropažos, 9.jūlijā – Saulkastos, 10.jūlijā – Liepājā, 15.jūlijā –Talsos, 16.jūlijā – Madonā, 22.jūlijā – Cēsīs, 23.jūlijā - Saldū , 29.jūlijā - Jelgavā, 30.jūlijā – Gulbenē, 5.augustā – Vecvārkavā (Latgalē), 6.augustā - Ikšķiles estrādē – 18.00, 12. augustā - Tukuma pilsētas estrādē. Sākums plkst.19.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs. Iepriekšpārdošanā - lētāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu