Turpmāk sestdienās jauns šlāgerraidījums «Laternu stundā» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LNT

Jau no 29.jūnija pie kanāla LNT skatītājiem ik sestdienas vakaru ieradīsies jauns muzikāli izklaidējošs šlāgermūzikas raidījums «Laternu stundā». Ik sestdienas vakaru pie raidījuma vadītāja un namatēva Roberta Ošiņa ciemos nāks Latvijā zināmas un iemīļotas grupas.

Raidījuma atklāšanas vakarā viesos nāks grupa Apvedceļš. Ik reizi ciemiņus R.Ošiņam palīdzēs uzņemt un iztaujāt kāda šlāgermūzikas stila pārstāve, pirmajā reizē tā būs Latvijas kantri dziedātāja Linita.

Turpmākajos sestdienu vakaros raidījumā Laternu stundā viesosies tādas grupas kā Klaidonis, Sestā jūdze, Dakota, Bruģis un daudzas citas.

R.Ošiņam vadīt raidījumu ik reizi palīdzēs kāda cita daiļā dzimuma pārstāve,

skatītāji sastaps Inetu Rudzīti, Vitu Balčunaiti, Lieni Šomasi, Santu Kasparsoni un daudzas citas. Raidījuma vadītājs R.Ošiņš kopā ar savu viešņu ielūkosies ne tikai mākslinieku muzikālajā dzīvē, bet arī aizkulisēs un sadzīvē. Raidījuma Laternu stundā laikā būs iespējams dzirdēt un redzēt mūziķu jaunākās un populārākās dziesmas.

Ik sestdienas vakaru Latvijas Radio 2 programmu vadītājs

skatītājiem atklās 10 nedēļas populārākās dziesmas

no jaunā raidījuma Amigo Dzintara dziesmas.

Šlāgermūzikas raidījuma Laternu stundā vadītājs R.Ošiņš atklāj: «Man ir liels prieks piedalīties šajā televīzijas projektā! Vēl jo vairāk priecājos par jaunas pieredzes iegūšanu, jo līdz šim esmu bijis vairāk aizkadra vadītājs un runātājs. Tas ir darbs, kad ne tikai balsij jābūt formā, bet arī jāpiedomā pie tā, kā izskatos. Raidījumu tapšanas gaitā ceru satikties ar daudziem vēl neiepazītiem latviešu muzikantiem, kā arī atkal redzēties ar jau zināmiem māksliniekiem un izpildītājiem. Būs prieks ik sestdienu ar televīzijas ekrāna starpniecību viesoties jūsmājās.»

Foto: LNT

Radīt svētku sajūtu!

Šlāgermūzikas raidījuma Laternu stundā veidotājs Igors Linga komandas vārdā atzīst: «Esam priecīgi, ka LNT turpina labās tradīcijas – dāvāt skatītājiem svētkus! Šoreiz tā būs šlāgermūzika ar tautā iemīļotām dziesmām un māksliniekiem. Raidījuma laikā būs lieliska iespēja tuvāk iepazīt iecienītās grupas un dziedātājus, būs daudz jaunumu un mūzikas. Mēs domājam, ka šis raidījums LNT skatītājiem dos pozitīvas un gaišas emocijas vairāku sezonu garumā!»

Sestdienu vakari ar šlāgermūzikas raidījumu Laternu stundā no 29.jūnija 21:00 LNT!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu