Festivālā "Pīlādzis" uzstāsies vairāk nekā 30 mākslinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Festivālā "Pīlādzis", kas notiks 29. un 30. jūlijā sporta un atpūtas parkā "Pīlādžu mototrase" Stelpē šobrīd dalību apstiprinājuši vairāk nekā 30 mākslinieki, informē festivāla "Pīlādzis" organizatori.

Uz galvenās skatuves 29. jūlija vakarā kāps grupas "The Hobos", "Satellites LV", "Dzelzs Vilks", "SIA Radikal", kā arī īpašais viesis no Portugāles - dīdžejs ZinhO The EartquakE, kurš apmeklētājus priecēs ar regeja ballīti līdz sestdienas rītam.

Savukārt 30.jūlijā galvenās skatuves mākslinieki būs grupas "Ēnas", "How Much Personalities?", "re:public", "S.P.B.", "Age Of Stones", "Double Faced Eels", "Pienvedēja Piedzīvojumi", "Musiqq", bet par dejām rūpēsies "Radio 101" ētera personība Egons Reiters.

Festivāla otrās skatuves programma tiks izziņota tuvākajā nākotnē.

Kopumā spēlēšanai uz šīs skatuves organizatori saņēmuši vairāk nekā 80 pieteikumus, no kuriem būs atlasīta abu festivāla dienu otrās skatuves programma.

Tāpat šobrīd cītīgi tiek domāts par izklaides iespējām festivālā. Ja vēl kāds nav paguvis pieteikties un vēlas piedāvāt ko interesantu, festivāla organizatori lūdz sūtīt savu pieteikumu uz info@piladzis.lv .

Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz festivālu būs nopērkamas uz vienu vai abām dienām par astoņiem latiem. Cenā iekļauta arī telts vieta. Uzrādot ISIC karti pie ieejas, kartes īpašniekam 12% atlaide. Autostāvvietas cena divi lati. Biļetes drīzumā būs pieejamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā. Bērniem līdz 14 gadu vecumam festivāla teritorijā jāatrodas pieaugušā pavadībā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam (uzrādot personas apliecinošu dokumentu) ieeja festivālā brīva, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga ieejas biļete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu