«Labi darbi sasilda» ietvaros arvien vairāk pensionāru saņem palīdzību! (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Junkers un TVNET sociālais projekts «Labi darbi sasilda» pakāpeniski uzņem apgriezienus, un cilvēku atsaucība strauji aug. Esam saņēmuši daudz pieteikumu, un vairāki darbi jau apdarīti. Vislielākā aktivitāte šobrīd ir Vidzemē un Zemgalē, tādēļ kurzemniekiem un latgaliešiem jāsaņemas, lai neatpaliktu un parādītu, ka arī viņi nav par kautrīgu palīdzēt!

Turpinām saņemt arī iedvesmojošus stāstus no cilvēkiem, kuri aktīvi iesaistījušies un jau palīdzējuši kādam.

Piemēram, Ruta, kura ar meitu un draugiem devās palīdzēt Laumas kundzei Mālpils pusē: «Par šo svētdienas notikumu varētu stāstīt daudz un dikti, bet gribas pateikt tik vienu -

neesiet kūtri, dariet labu citiem, un tas labais jums atmaksāsies vairākkārtīgi!
Foto: Publicitātes foto


Laumas kundze ir ne tikai ar zelta rokām, bet arī ar sirdi un dvēseli. Visa svētdiena tika pavadīta uz pozitīvas nots… apskatījām skaistas dabas ainavas, nobaudījām dažādus vitamīnu gardumus no pašu dārza, pastrādājām arī. Paskaldījām un pakrāmējām malku. Vēl jau palika, bet to mēs pabeigsim nākamajā tikšanās reizē. Pateicoties šim projektam, esam ieguvuši jaunu draugu Mālpils pusē!»


Pateicamies Rutai un viņas draugiem par Laumas kundzei sniegto palīdzību. Mēs ļoti ceram, ka Rutas piemērs iedvesmos arī citus nedēļas nogalē nesēdēt mājās, bet aizbraukt palīgā kādam, kurš šo palīdzību augstu novērtēs.

Foto: Publicitātes foto


Mēs ticam, ka labi darbi sasilda!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu