Saimonam Kovelam pirmais olu uzbrukums (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lai arī Saimons Kovels ir bijis dažādu šovu žūrijās un vienmēr izteicies ļoti skarbi par dalībniekiem, nekad viņš nav saņēmis neko vairāk kā komentārus adresētus viņam pašam. Šoreiz Kovelam tā nav paveicies, mūzikas biznesa darbonis ir pārcietis pirmo olu uzbrukumu.

Incidents noticis uz skatuves, šova «Britains Got Talent» raidījumā. Laikā, kad savu talantu rādījuši brāļi Ričards un Ādams Johansoni.

Atraidītā mūziķe Natālija Holta uzskrēja uz skatuves un, pirms apsardze viņu paspēja aizturēt, apmētāja žūriju ar olām. Meitene tēmēja tieši uz Saimonu Kovelu, jo visi apvainojumi, kuri tika izteikti, bija veltīti tieši viņam.

Vēlāk pēc incidenta sieviete atvainojusies un teikusi, ka tā bija stulbākā lieta, ko izdarīt. Meitene noliegusi, ka izrādījusi tādu negāciju sava neveiksmīgā priekšnesuma dēļ, bet uzsver, ka to darījusi, lai protestētu pret Saimona Kovela ietekmi mūzikas biznesā.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu