"Joseph Willow's Jazz Club" sezonas noslēguma koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Otrdien, 31. maijā, ap plkst. 21 LMA Studentu klubā, Raiņa bulvārī 23 notiks pēdējais šīs sezonas džeza koncertu sērijas "Joseph Willow’s Jazz Club" pasākums, vakara viesi – brīvās improvizācijas ansamblis "Riga Libre", saksofonists Niks Gothams un saksofonu kvartets "Super Action", informē klubā.

Šajā koncertā uz skatuves kopā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentiem kāps brīvās improvizācijas ansamblis "Riga Libre", kam pievienosies saksofonists Niks Gothams, kas vēlāk uzstāsies arī saksofonu kvarteta "Super Action" sastāvā kopā ar mūziķiem Indriķi Veitneru, Gintu Pabērzu un Dāvi Jurku.

Pagājušā gada septembrī LMA Studentu klubs sadarbībā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas džeza nodaļas studentiem sāka jaunu pasākumu sēriju – "Joseph Willow’s Jazz Club". Katrā koncertā kopā ar studentiem uz skatuves kāpa kāds īpašs vakara viesis, ar ko kopā tika sagatavota speciāla koncerta programma. Pasākumos šajā sezonā viesojušies saksofonisti Indriķis Veitners, Gints Pabērzs, Chris Beaty (ASV), Jari Perkiomeki (Somija), Toms Rudzinskis un Niks Gothams, dziedātāja Inga Bērziņa, taustiņinstrumentālisti Viktors Ritovs, Madars Kalniņš un Rūdolfs Macats, ģitārists Matīss Čudars, bundzinieks Kaspars Kurdeko, kā arī perkusionists Tiago Loei (Brazīlija).

Pasākuma otrajā daļā uz skatuves, kā allaž, aicināts kāpt ikviens, vakaru turpinot ar jam session. Paredzams, ka šajā koncerta daļā pie instrumentiem redzēsim vairākus no "Joseph Willow’s Jazz Club" pirmās sezonas pasākumu sērijas viesiem.

Ieeja klubā no plkst. 20. Ieejas maksa: studentiem 1,00 Ls, ne-studentiem 2,00 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu