«Radio 101» ar jauniem dīdžejiem atsāk darbu (76)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt «Radio 101» atsācis darbu jaunā kvalitātē ar nosaukumu «Open101» ar jaunām ētera personībām, novēroja TVNET. No paša rīta ēterā darbojas «Radio 101» programmu direktors Māris Žigats un «Radio 101» zīmola vadītājs Ilgvars Rukers. Pēc viņiem studijā Valters Frīdenbergs no dueta «Valters un Kaža». Radio strādās arī Ģirts Šolis, Ilvars Jansons un Dace Volfa. Līdzšinējie dīdžeji - Egons Reiters, Toms Grēviņš un Artis Volfs neturpina darbu «Radio 101».

(Papildināta visa ziņa.)

Kā norādīts sociālajā tīklā «Facebook» izveidotajā «Openradio101» profilā, no plkst. 7 līdz 10 strādās Māris Žigats un Ilgvars Rukers, no plkst.10 līdz 13 - Valters Frīdenbergs, no plkst.13 līdz 16 - Dace Volfa, no plkst.16 līdz 19 - Ģirts Šolis, no plkst.19 līdz 22 - Ilvars Jansons.

Kā ziņots, «Radio 101», kuru maijā izsolē nopirka Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko, 14.maijā pārtrauca raidīt, nedarbojās arī radiostacijas mājaslapa internetā. Pēc tam tika nodrošināta tikai mūzikas atskaņošana, līdz šodien ēterā atgriezušies jauni dīdžeji. Muzikālais formāts būtiski nav mainījies.

Mencis nestrādās «Radio Open 101»

Kādreizējais «Radio 101» īpašnieks un valdes priekšsēdētājs Edgars Mencis nestrādās «Radio Open 101». Mencis biznesa portālam «Nozare.lv» atklāja, ka viņam mutiski paziņots, ka sadarbība netiks turpināta, un pašlaik šis lēmums tiekot sakārtots juridiski. «Firmas.lv» informācija liecina, ka Mencis kopš 4.jūnija vairs nav «Radio 101» juridiskās īpašnieces SIA «TeleMedia centrs» valdes loceklis. Valdē tagad darbojas tikai jaunais radio īpašnieks - Krievijas pilsonis Vitālijs Ņikitenko.

Tā kā Mencis neturpina darbu radiostacijā, viņš nevarēja atklāt, kādas ir jaunā radio īpašnieka vienošanās ar darbiniekiem un kādi ir radio nākotnes plāni.

Žigats: nākotne būs skaista un gaiša

Kā biznesa portālam «Nozare.lv» atklāja Māris Žigats, darbiniekiem ar darba devēju noslēgti līgumi. Radio darbā nekas būtiski nemainīsies, jo radiostacija turpinās strādāt pēc tai izsniegtās licences nosacījumiem, nodrošinot raidījumus, ziņas u.c.

Viņš piebilda, ka piedāvājums turpināt darbu «Radio Open 101» tika izteikts visiem darbiniekiem, tostarp dīdžejiem, kuri nolēma aiziet.

Ja kādam ir pretenzijas par neizmaksāto algu, tās esot jākārto ar iepriekšējo vadību.

Žigats teica, ka iepriekš radio esot aizsteidzies priekšā laikam un klausītāji šādam tempam neesot bijuši gatavi. Arī reklāmas tirgus Latvijā esot samazinājies, un ar to esot jārēķinās. Viņš pauda cerību, ka viss sliktais ir beidzies, un nākotne būs skaista un gaiša.

Skaties un klausies radio šeit - www.radioopen.lv

Komentāri (76)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu