"Lady's Sweet" dzied par svelmi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Trio "Lady's Sweet" (Jolanta Strikaite, Karīna Tropa, Vineta Elsne) klausītāju vērtējumam nodod savu jauno oriģināldziesmu "Svelme". Mūzikas autors ir Kārlis Lācis, bet tekstu rakstījis Jānis Elsbergs, informē grupas menedžments.

Kā atzīst pašas izpildītājas, ieraksts ir nozīmīgs, jo dziesma nākusi ne tikai kā aprīlī notikušo koncertu programmas jaunums, bet arī kā radošs izaicinājums.

"Mūsu pašu pirmā nopietnā dziesma," rezumē Vineta Elksne. "Par to, ka attiecībās citkārt slāpst pat tad, kad visapkārt ir ūdens. Tāda spēle starp to, ka nav labi, kopā esot, bet būt šķirtiem arī ir nepanesami, tātad par alkām pēc pašu piepildījuma, ko meklējam otrā cilvēkā."

Muzikālo izglītību ieguvušas Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā, "Lady’s Sweet" dalībnieces gan kā trio, gan solo izpildītājas pazīstamas no tādiem projektiem kā "Cabaret", mūzikliem "Vestsaidas stāsts", "Les Miserables", "Mesa", izrādēm "Izredzētais", "Kapteiņu stāsti", "Princešu stāsti". Dziedošās meitenes muzicējušas kopā arī ar Jāni Stībeli, Laimu Vaikuli un jau vairākus gadus koncertē kopā ar Intaru Busuli. 2010.gadā trio piedalījās arī jauno dziedātāju konkursā "Jaunais vilnis".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu