Jauns šovs "Esi gardēdis"!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3, vasarai sākoties, skatītājiem piedāvās jaunu, atraktīvu un patiešām iedvesmojošu raidījumu "Esi gardēdis"! Jaunā TV3 raidījuma centrā būs izskatīgā un zinātkārā raidījuma vadītāja Liene Stepena, kura uz virtuvi aicinās sabiedrībā zināmas un izcilas personības.

Ko gan viņi kopā darīs?! Viesi dalīsies savās īpašajās receptēs un demonstrēs līdz šim plašākai sabiedrībai neatklātās kulinārās prasmes. Tā kā laba vajag daudz, tad katrā raidījumā "Esi gardēdis" aicinātais viesis gatavos divus ēdienus, arī raidījuma vadītāja L.Stepena cienās ar īpaši viņam gatavotu uzkodu vai dzērienu. Kā īstenā gardēžu raidījumā pienākas! Pirmajā raidījumā, 11.jūnija rītā, "Esi gardēdis" studijā pie L.Stepenas

viesosies Egils Melbārdis, kuru TV3 skatītāji iemīļojuši kā bārmeni Gunāru no seriāla "UgunsGrēks".

Katra diena kā pārsteigums

Jaunā TV3 raidījuma "Esi gardēdis" vadītājas ampluā iejutīsies skatītājiem pazīstamā un vienlaikus tikpat nezināmā L.Stepena. Tieši viņas koķetā daba un sievišķīgums atvērs raidījuma viesu sirdis un iedvesmos pagatavot īpaši gardas maltītes. Jāatklāj, ka L.Stepena virtuvē nebūt nav atzīstama par izcilu gatavotāju, tādēļ īstie pavārmākslas skolotāji būs aicinātie raidījuma viesi. Ik sestdienas rītu L.Stepena un raidījuma skatītāji uzzinās dažādus kulināros knifus, padomus un, protams, receptes. Piemēram, gatavojot ābolu pankūkas, olas baltums jākuļ atsevišķi no dzeltenuma, un vai zinājāt, ka no lakšiem var pagatavot gardus salātus, bet, pētot līņa spuras, var noteikt tā dzimumu?!

Svētku galds

Uzreiz jāsaka, ka raidījums "Esi gardēdis" nebūs klasisks kulinārijas šovs tikai par ēst gatavošanu un virtuves pasauli. Tas būs kas daudz, daudz vairāk! Katrā raidījumā L.Stepena būs sarūpējusi kādu pārsteigumu – aicinātais viesis gatavos ēdienus kādam sev nozīmīgam un tuvam cilvēkam. Bet to, kurš tas būs, viesis un skatītāji uzzinās tikai raidījuma beigās, kad ēdieni būs pagatavoti un visi sēdīsies pie svētku galda.

Negaidītās tikšanās atklās ticamus un neticamus stāstus, to laikā būs gan asaras, gan aizkustinošas sarunas.

Iejūtoties jaunā ampluā

L.Stepena dalās priekā par iesaistīšanos raidījumā "Esi gardēdis": "Parasti tiek uzskatīts, ka sievietes jau piedzimst kā lieliskas namamātes. Daļēji tā arī ir taisnība, jo kura gan no mums nevar pagatavot savai ģimenei vakariņas? Bet dažreiz tā gribas ko īpašu! Man šobrīd ir ļoti paveicies, jo esmu atgriezusies televīzijā, kas ir tāpat kā ar kārumiem – vienu reizi pamēģini un nevari vairs no tiem atteikties. Man ir iespēja tikties ar ļoti interesantiem cilvēkiem, uzzināt dažādu ēdienu receptes un galvenais - iemācīties tos gatavot. Par to ir prieks gan man pašai, gan ģimenei!"

"Esi gardēdis" producente Ingrīda Bondare, kura veidoja arī ziemā TV3 raidīto "Zvaigznes ceļo", atklāti par vadītājas izvēli: "Kulinārija televīzijas formātā ir mana sirdslieta, un jau vairākus gadus domāju, kura varētu būt tā sieviete, kas šo vienreizējo ideju varētu pasniegt. Lienes šarms, sievišķība un līdz šim nerealizētās spējas mani uzrunāja un tapa skaidrs – jā, viņa būs īstā Gardēde! Lienes pozitīvisms un enerģija iedvesmo visu mūsu komandu, un, kad es viņai saku: "Mūs skatās 10 miljoni" - viņa zied vēl vairāk!”

Satiksiet izcilas personības!

Jau pavisam drīz TV3 skatītāji "Esi gardēdis" ietvaros sastaps sabiedrībā pazīstamus gardēžus un atklās viņu kulināros noslēpumus. L.Stepenas virtuvē viesosies aktieris E.Melbārdis, tieši pirms Jāņiem būs tikšanās ar mūziķi un folkloras speciālisti Ilgu Reiznieci, tāpat skatītāji sastaps Lieni Šomasi, Agri Daņiļēviču, Anci Krauzi, Gustavo un daudzus citus.

Jaunais raidījums "Esi gardēdis" skatītājus priecēs jau no 11.jūnija ik sestdienas rītu 10:00 TV3!

Prieks kopā būt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu