Pēc pašnāvības mēģinājuma izmeklēs Maikla Džeksona meitas labklājību

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ASV tiesas tiesnesis noteicis veikt izmeklēšanu par mirušā popmūziķa Maikla Džeksona meitas Parisas labklājību pēc tam, kad viņa šonedēļ mēģināja izdarīt pašnāvību, vēstīja ASV plašsaziņas līdzekļi.

Tiesnesis, kas atbildīgs par mirušā popmūzikas karaļa testamenta izpildi, ir devis rīkojumu veikt izmeklēšanu par 15 gadu vecās Parisas Džeksones «veselību, izglītību un labklājību», vēstīja ASV izdevums «People».

«Tie tiks iesniegti privāti augstākās tiesas tiesnesim Mičelam Beklofam un tajos būs rekomendācijas par mirušā Maika Džeksona 15 gadu veco meitu,» par izmeklēšanas rezultātiem norādīja «People».

Ģimenes ziņu avots šonedēļ informēja, ka Džeksone tika uz trim diennaktīm ievietota slimnīcas psihiatriskajā izolatorā un fiziski jūtas labi. Viņa ir cietusi no depresijas un jau agrāk domājusi par pašnāvību.

Policija paziņoja, kas tās darbinieki ieradušies Džeksones mājoklī Losandželosas piepilsētā Kalabasasā «medicīniskas situācijas» dēļ, bet atteicās apstiprināt uz slimnīcu aizvestā cilvēka personību.

Tika vēstīts, ka Parisa Džeksone uzrakstīja vēstuli par brīvprātīgu šķiršanos no dzīves un mēģināja pārgriezt labās rokas plaukstas locītavu ar gaļas cirvīti, kā arī iedzēra daudzas ibuprofēna tabletes.

Parisas Džeksones vecmāmiņa Ketrina atzina, ka mazmeitai ir bijis īpaši grūti zaudēt tēvu, un aicināja respektēt Parisas un visas Džeksonu ģimenes privāto dzīvi.

83 gadus vecā Ketrina Džeklsone ir iesūdzējusi tiesā Džeksona pēdējās koncertturnejas rīkotājkompāniju «AEG Life» par to, ka kompānija aiz neuzmanības noalgoja par Džeksona personīgo ārstu kardiologu Konrādu Mareju, kam 2011.gadā tika piespriests cietumsods par netiešu slepkavību.

Parisa Džeksone prāvā ir aculieciniece. Gaidāms, ka prāva turpināsies vairākus mēnešus. Pagaidām prāvā galvenokārt uzklausīti tie paši pierādījumi, kas prāvā pret Mareju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu