Aicina pieteikties «Saulkrasti Jazz 2013» meistarklasēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biedrība «Vasaras mūzikas sesija» aicina bērnus un jauniešus pieteikties dalībai XVI starptautiskā džeza festivāla «Saulkrasti Jazz 2013» meistarklasēs, kas norisināsies Saulkrastos no 15.jūlija līdz 20.jūlijam. Festivāla meistarklasēm aicināti pieteikties bērni un jaunieši vecumā no astoņiem gadiem, informē festivāla «Saulkrasti Jazz» pārstāvis Māris Jonovs.

Pieteikšanās festivāla meistarklasēm ilgs līdz 7.jūlijam, tomēr, ņemot vērā ierobežoto vietu skaitu meistarklasēs, festivāla organizatori aicina pieteikties festivālam pēc iespējas savlaicīgāk. Spēlētprasmes līmenis nav būtisks, tomēr būtu vēlamas pamatiemaņas sava instrumenta spēlē.

Darbs nedēļu ilgajās festivāla radošās darbnīcas meistarklasēs pieredzējušu džeza mūziķu vadībā jauniešiem būs iespēja muzikāli pilnveidoties, apgūstot jaunas nianses sava instrumenta spēlē, spēles tehnikā, kā arī iegūt neatsveramu pieredzi, muzicējot izveidotajos «combo» un ļaujoties spontānām improvizācijām kopā ar nometnes pedagogiem un citiem mūziķiem «jam session», kas sekos festivāla ikvakara koncertiem.

«Saulkrasti Jazz» meistarklašu nometne ir vienreizēja iespēja pavadīt neaizmirstami jauku nedēļu plecu pie pleca ar pasaulslaveniem mūziķiem, attīstot savas muzikālās prasmes fantastiskā džeza atmosfērā.

Festivāla radošās nometnes dalībniekiem būs iespēja izglītoties sešu - basa, taustiņinstrumentu, ģitāras, sitaminstrumentu, pūšamo instrumentu un vokālajā - meistarklašu grupās. Festivāla norises vieta jau tradicionāli būs atpūtas komplekss «Minhauzena Unda», Saulkrastos, Ainažu ielā 74.

Festivāla meistarklašu dalībniekiem atkarībā no viņu vēlmēm un iespējām festivāla nometnes laikā būs iespējams apmesties viesnīcā, teltīs vai arī apmeklēt festivāla meistarklases kā brīvklausītājiem.

www.saulkrastijazz.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu