Binnija ar mīļoto vīrieti un krustdēlu pavada ģimenisku vakaru Rīgas cirkā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Allaž pievilcīgā skaistumkopšanas salona «BB Binnija» īpašniece un viena no LNT attiecību šova «Precamies!?!» vadītājām Binnija Ārberga ar mīļoto vīrieti, ugunsdzēsēju Matīsu Upleju, un savu krustdēliņu apmeklēja Rīgas cirka vasaras sezonas pirmizrādi «Vasaras rēvija - Cirks un Maģija», kurā varēja vērot līdz šim Latvijā neredzētus šovus, ko sniedza pasaulē atzītas cirka zvaigznes.

Uz pirmizrādi Binnija ieradās kopā ar mīļoto vīrieti Matīsu un krustdēlu. Visi trīs kā laimīga ģimenīte. Sākotnēji pat vienmēr eleganto Binniju bija grūti pazīt.

Binnija un Matīss cirka izrādes starpbrīdī stāv rindā pēc saldās cukura vates, kas domāta Binnijas krustdēlam
Binnija un Matīss cirka izrādes starpbrīdī stāv rindā pēc saldās cukura vates, kas domāta Binnijas krustdēlam Foto: Sejas.lv

Visi trīs apsēdās cirka arēnas pirmajā rindā, lai vērotu divas stundas garo izrādi, kurā piedalās gaisa vingrotāji, žonglieri, klauni, jātnieki un akrobāti, noslēpumaino burvestību un maģijas meistari. Kad laukumā parādījās baltais lauva un vēlāk arī tīģeris, Binnija puisēnu ņēma klēpī un mātišķi sargāja, lai mazais nenobīstas no plēsīgajiem dzīvniekiem.

Savukārt cirka izrādes starpbrīdī visi trīs devās pēc popkorna un cukura vates, kas bija paredzēta Binnijas krustdēlam. Kad saldais našķis bija zēna rokās, Matīss paņēma mazo zēnu uz rokām un visi trīs devās uz zāli, lai noskatītos cirka programmas otro daļu. Matīss pret Binniju izturējās kā īstam un mīlošam vīrietim pieklājas, gan uzņēmās rūpes par mazo zēnu, gan ik pa brīdim samīļoja Binniju un mīļi viņu noskūpstīja.

No skatītāju rindām klauns uzaicina Matīsu un kādu mazu zēnu piedalīties viņa priekšnesumā
No skatītāju rindām klauns uzaicina Matīsu un kādu mazu zēnu piedalīties viņa priekšnesumā Foto: Sejas.lv

Otrajā cirka daļā gadījās kāds pārsteigums. Klauns vienā no saviem priekšnesumiem arēnā uzaicināja arī Matīsu un kādu mazu zēnu no skatītāju rindām. Matīss neapmulsa, bet spēlēja klaunam līdzi. Viņam un mazajam puisēnam klauns deva uzdevumu cīnīties ar zobeniem no piepūstiem baloniem. Matīss vīrišķīgi ļāva mazajam zēnam izpausties un draudzīgi pēc abu kaujas paspieda zēnam roku. Pa to laiku Binnija un krustdēls ar lielu interesi vēroja, kā Matīsam veicas cirka arēnā.

Pēc izrādes visi trīs draudzīgi sadevās rokās un kājām pa Vērmanes dārzu devās savās gaitās.

Sākotnēji grūti atpazīt laimīgo ģimeni - Binnija ar mīļoto vīrieti Matīsu un savu krustdēlu
Sākotnēji grūti atpazīt laimīgo ģimeni - Binnija ar mīļoto vīrieti Matīsu un savu krustdēlu Foto: Sejas.lv
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu