Kinoteātros: Smitu ģimene, «Judas Priest» un Sīrups

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Latvijā uz lielajiem kinoekrāniem iznāk vairākas jaunas filmas. Galvenais nedēļas grāvējs ir zinātniskās fantastikas filma «Atgriešanās uz Zemes» («After Earth»), kurā galvenās lomas spēlē «ģimenes uzņēmums» - Vils Smits (Will Smith) un viņa 14 gadus vecais dēls Džeidens Smits (Jaden Smith).

Atgriešanās uz Zemes («After Earth»)

Diemžēl Ziemeļamerikā filma nav attaisnojusi studijas cerības, pirmajā nedēļā nenopelnot pat pusi no tā, cik gaidīts. Pirmās nedēļas kases ieņēmumi bija vien 26,5 miljoni ASV dolāru (14,3 miljoni latu), kas ir par aptuveni 40 miljoniem dolāru (21,6 miljoniem latu) mazāk, nekā kinostudija «Sony» bija prognozējusi.

Kinolentei klājās 2,5 reizes sliktāk nekā Džeidena Smita «The Karate Kid» (Karatē puika) jaunajai versijai un uz pusi tik labi kā «Oblivion» (Aizmirstība) tās pirmajā nedēļā, raksta kinoportāls «Deadline».

Režisors - M.Naits Šjamalans (M. Night Shyamalan), kas veidojis tādas slavenas filmas kā «The Sixth Sense» («Sestais prāts»), «Signs» («Zīmes») un «Unbreakable» («Neievainojamais»).

Anotācija: Tūkstoš gadus pēc tam, kad katastrofa piespieda cilvēkus bēgt no Zemes, tagad viņi mitinās uz citas planētas. Leģendārais ģenerālis Kaipers Reidžs, atgriežas no misijas pie ģimenes, lai beidzot pilnībā uzņemtos rūpes par 13 gadus veco dēlu Kitai. Kad ceļā gadās asteroīdu vētra, viņu kuģis tiek sabojāts un viņi avarē, nokļūstot uz sen pamestās Zemes. Kamēr mirstošais tēvs guļ kabīnē, zēnam ir jādodas ceļā bīstamajā apvidū. Visu savu dzīvi Kitai ir vēlējies būt izcils kareivis, gluži tāpat kā viņa tēvs. Šodien ir viņa lielā iespēja.

«Sīrups» («Syrup»)

Anotācija: Filma samērā amizantā gaisotnē pasniedz cilvēka vēlmi gūt panākumus par katru cenu, pat tad, ja tā īstenošanai nāktos iet pa «galvām». «Sīrups» – tā nav tikai samērā pozitīva un viegla filma, bet arī sava veida mācība, kas liks daudziem pārvērtēt savas dzīves prioritātes un saprast, kas patiesībā ir pats svarīgākais. Nekādi karjeras panākumi un materiālā labklājība nesasildīs dvēseli un nepiepildīs to ar laimi un harmoniju tik labi, kā to spēj paveikt siltās mīlestības jūtas pret saviem tuviniekiem.

Režisors: Aram Rappaport. Lomās: Amber Heard, Brittany Snow, Kellan Lutz.

«Judas Priest – Epitaph»

Grupa «Judas Priest» – smagā metāla leģenda, kuru ietekme uz veselām mūziķu un smagā metāla fanu paaudzēm nav izmērojama, 40. gadskārtu kopš pirmā ieraksta tapšanas atzīmē ar koncerta «Epitaph» ieraksta demonstrēšanu kinoteātros. Elektrizējošā koncertierakstā iekļautas dziesmas no visiem 14 grupas klasiskajiem albumiem, kas nākuši klajā no 1974. līdz 2008. gadam. Šī ir vienreizēja iespēja visiem faniem baudīt, kā raksta rokmūzikai veltītais britu žurnāls «Kerrang!», «vienu no visu laiku nozīmīgākajiem un ietekmīgākajām smagā metāla mūzikas izpausmēm» šajā vēsturiskajā koncertā, kas filmēts augstākajā HD attēla un 5.1 surround skaņas kvalitātē.

«Judas Priest» pašreizējā sastāvā ietilpst solists Robs Helfords, ģitāristi Glens Tiptons un Ričijs Folkners, basģitārists Ians Hils un bundzinieks Skots Treviss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu