Bikovs par savu atbrīvošanu no amata nav pārsteigts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Vjačeslavs Bikovs, kuru ceturtdien atbrīvoja no Krievijas izlases galvenā trenera amata, par federācijas pieņemto lēmumu nav pārsteigts.

''Par pieņemto lēmumu es neesmu pārsteigts. Tas atspoguļo izlases neveiksmīgo sniegumu pasaules čempionātā,'' intervijā izdevumam ''Sport-Express'' atklāja Bikovs. ''Krievijā pret valstsvienību ir ļoti augstas prasības. Jebkurš rezultāts, izņemot izcīnītu medaļu, tiek uzskatīts par neveiksmīgu.''

''Treneru štāba vārdā es vēlos pateikties valsts vadībai, hokeja federācijai un īpaši mūsu hokejistiem, kā arī līdzjutējiem, ka viņi ļāva mums realizēt savas idejas.''

''Mēs centāmies parādīt, ka pats galvenais ir komanda. Un mums nav jākaunas par padarīto. Tajā pašā laikā mēs neizvairāmies no atbildības un atzīstam savas kļūdas,'' teica bijušais Krievijas izlases treneris.

Bikovs norādīja, ka vismaz pašreiz viņš nespēj sevi iedomaties atgriežamies Krievijas izlasē. Tāpat treneris neizslēdza iespēju, ka viņš darbu varētu turpināt kādā Eiropas klubā, ja būs attiecīgs piedāvājums.

Atgādinām, ka cetrtdien Krievijas Hokeja federācija (KHF) nolēma neturpināt sadarbību ar līdzšinējo valstsvienības galveno treneri Vjačeslavu Bikovu un viņa asistentu Igoru Zaharkinu.

Krievija pasaules čempionātā Bratislavā izcīnīja ceturto vietu.

Kā galvenais kandidāts uz vakanto posteni pašreiz tiek minēts Zinetula Biļaļetdinovs, kurš iepriekš veiksmīgi strādājis ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Kazaņas ''Ak Bars''.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu