Roberto un Jenny May atkal kopā! Šoreiz abi mielojas ar lazanju (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs

Dziedātāji Jenny May un Roberto Meloni pēdējā laikā ļoti satuvinājušies. Dzīvesstila portāls «Sejas» abus mūziķus sastop jau pāris pasākumos, kur abi demonstrē draudzīgas jūtas un nevairās izspēlēt dažnedažādus jokus brīdī, kad pret abiem ir pavērstas fotokameras.

Tiesa gan, abi smejot atklāj: «Beidziet baumot! Mēs neesam pāris!» Kā zināms, Jenny May ir laimīga savās attiecībās ar meitiņas Sāras tēti Gati Babri. Pasākumus gan dziedātāja pēdējā laikā apmeklē viena vai kopā ar skatuves kolēģi Roberto Meloni.

Itāļu zīmola "Mangano" veikala atklāšanā Roberto nobučoja Jenny May matus
Itāļu zīmola "Mangano" veikala atklāšanā Roberto nobučoja Jenny May matus Foto: Sejas.lv

Abi mūziķi sadraudzējās pērnvasar, kad tapa abu kopīgais duets un filmēja rotaļīgās dziesmas «Paslēpes» videoklipu Lielupē. Kopš tā laika abi kļuvuši par nešķiramiem draugiem.

Pagājušajā nedēļā, kad Roberto Meloni vadīja itāļu zīmola «Mangano» atklāšanu un dziedāja spilgtākās itāļu dziesmas, Jenny May ieradās atbalstīt draugu. Kad fotogrāfi abus centās iemūžināt fotogrāfijās, Roberto pat noskūpstīja Jenny matus.

Savukārt 5. jūnijā abi apmeklēja tirdzniecības centrā «Spice» itāļu trīs dienu festivāla ieskandināšanu. Pasākuma ietvaros pazīstamais kulinārijas meistars, restorāna «Vairāk Saules» īpašnieks Endijs Bērziņš kopā ar draugiem, prominentiem pavāriem Māri Jansonu un Lauri Aleksejevu pagatavoja Baltijā lielāko lazanju.

Tradicionālo itāļu virtuves ēdienu, ko gatavo arī Roberto ģimene Sardīnijas pilsētā Ardarā, nogaršoja arī Roberto un Jenny May.

Dziedātāju duets - Jenny May un Roberto Meloni 2012. gada vasarā videoklipa "Paslēpes" filmēšanā Lielupē
Dziedātāju duets - Jenny May un Roberto Meloni 2012. gada vasarā videoklipa "Paslēpes" filmēšanā Lielupē Foto: Roberto Meloni privātais arhīvs
Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu