«Daft Punk» otro nedēļu numur 1 ASV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Franču elektroniskās mūzikas duets «Daft Punk» pēc panākumiem britu salās ar jauno albumu «Random Access Memorie» pārliecinoši turpina dominēt arī ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topā, otro nedēļu pēc kārtas saglabājot 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Daft Punk» plate pārdota 93 000 eksemplāru, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Kopumā divās nedēļās ASV pārdoti 432 000 jaunā albuma kopiju.

Amerikāņu rokgrupa «Alice in Chains» šonedēļ ir numur 2 ar «The Devil Put Dinosaurs Here» (61 000). Šis ir jau otrais albums ar jauno solistu Viljamu Djuvalu (William DuVall),

Savukārt leģendārais amerikāņu rokmūziķis Džons Fogertijs (John Fogerty) ar «Wrote a Song for Everyone» debitē 3. vietā (51 000). Jaunajā albumā populāri mūziķi («Foo Fighters», Miranda Lamberta, Dženifera Hadsone u.c.) iedziedājuši Fogertija lielākos hitus.

Britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» ar «DNA» debitē 4.vietā (50 000) un uzstāda jaunu rekordu britu meiteņu popgrupu konkurencē, apsteidzot «Spice Girls» 1997. gada plati «Spice», kas savulaik spēja uzkāpt tikai līdz 6. vietai. Liels nopelns aktuālajam singlam «Wings» (skat. video).

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 4%.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu