Aleksa Klēra koncerts pārcelts uz «Sapņu fabriku», iesildīs «Galaxy Bosons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Augusta sākumā Rīgā notiekošo britu dziedātāja un komponista Aleksa Klēra (Alex Clare) koncertu iesildīs latviešu grupa «Galaxy Bosons», informē «magicFIB» pārstāve Elīna Štēbele. Aleksa Klēra koncerts Rīgā notiks 8.augustā mūsdienu kultūras centrā «Sapņu fabrika», nevis, kā iepriekš tika ziņots, «Palladium» koncertzālē.

Koncerta organizatori atklāj, ka pēc piedāvāto vietējo mākslinieku izvērtēšanas britu mūziķis izvēlējies Latvijas grupu «Galaxy Bosons» kā atbalstošo mākslinieku Rīgas šovam, jo secinājis, ka šī apvienība vislabāk atbilst viņa stilam, un tā būs iespēja Latvijas jaunajiem censoņiem sevi parādīt plašākai auditorijai.

«Galaxy Bosons» raksturīgs izteikts «progressive-pop» skanējums un enerģiski elektroniskās mūzikas ritmi. Grupa nesen izdevusi jaunu singlu ar nosaukumu «Join Up!» un uzstāsies arī šīs varas festivālā «Pestivals 2013» uz rokmūzikas skatuves.

Aleksa Klēra līdz šim pamanāmākais skaņdarbs ir dziesma «Too Close», kuras kaverversiju izpildījusi arī britu dziedātāja Leona Luisa. Šis skaņdarbs sasniedzis ceturto vietu Lielbritānijas mūzikas aptaujā «UK Top 40», kā arī septīto vietu ASV «Billboard Hot 100». Dziesma tikusi nominēta «BRIT Awards 2013» kā labākais britu mūzikas singls.

Mūziķis sadarbojies ar grupu «Rudimental».

Britu mūziķa izpildītajā mūzikā savijas elektronika, arī «dabstep», ar «soul», «r&b», alternatīvo roku un «drum&bass». Ņemot vērā, ka Klērs ir pareizticīgais ebrejs, viņš neceļo, neuzstājas un nestrādā ebreju svētku dienās, kā arī bieži apmeklē Jeruzalemi.

Biļetes uz gaidāmo koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu