Beisbola līgā draud lielākais dopinga skandāls Ziemeļamerikā (8)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Beisbola augstākās līgas (MLB) vadība centīsies panākt 20 spēlētāju diskvalifikāciju par aizliegto vielu lietošanu, kas varētu kļūt par lielāko dopinga skandālu Ziemeļamerikas sporta vēsturē, vēsta ESPN.

Apsūdzības par dopinga lietošanu klajā nākušas pēc pārkāpumu fiksēšanas kādā no Maiami klīnikām. Minēto 20 sportistu vidū ir arī Ņujorkas kluba «Yankees» zvaigzne Alekss Rodrigess.

Tiek prognozēts, ka reāli sodi sportistiem varētu tikt piespriesti tuvāko pāris nedēļu laikā.

Sadarbībai ar MLB vadību piekritis Maiami klīnikas vadītājs Tonijs Bošs, kas tādējādi izmeklētājiem varētu sniegt visu nepieciešamo informāciju par aizliegto vielu piegādāšanu sportistiem.

Vismaz daļai aizdomās turēto spēlētāju pašlaik draud diskvalifikācija uz 100 MLB spēlēm. Vairākiem no publicētā saraksta jau iepriekš par līdzīgiem pārkāpumiem piešķirta 50 spēļu diskvalifikācija.

Informācija par šiem pārkāpumiem pirmo reizi atklātībā parādījās pirms pieciem mēnešiem. Arī minētais Rodrigess toreiz kategoriski noliedza aizliegto vielu lietošanu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu