Zināmas meitenes, kuras izģērbsies, lasot laika ziņas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV6

TV6 ir gods pirmo reizi pastāvēšanas vēsturē skatītājiem piedāvāt Latvijā veidotu raidījumu TV6 Karstās laika ziņas. TV6 ir pārliecināta, ka vīriešiem tas patiks, jo kas var būt patīkamāk, kā skatīties ziņas, kuru laikā vadītāja atbrīvojas no apģērba!? Gandrīz mēnesi noritēja atlases konkurss, kura laikā tika meklēta jaunā TV6 raidījuma vadītāja. Un ir atrastas veselas trīs!

TV6 jau pavisam drīz skatītājiem piedāvās pirmo pašu veidoto raidījumu TV6 Karstās laika ziņas! Mēnesi noritēja atlases konkurss, meklējot labāko, šarmantāko un karstāko meiteni vadītājas lomai. Kopumā tika saņemtas gandrīz 100 anketu, kandidāšu vecuma amplitūda bija gana plaša – no 18 līdz pat 38 gadu vecumam. Ja skatās, kādas profesijas pārstāvētas, saraksts sanāk plašs – studentes, psiholoģe, pārdevēja, skolniece, modele, pavāre, žurnāliste, veterinārārste, šofere, kinoloģe un pat reģistratore bērnu poliklīnikā. Skatītājiem par prieku atrastas veselas trīs vadītājas!

Iepazīstot karstās meitenes!

Jau 6.jūnija vakarā skatītāji tiks iepriecināti ar jauno, vēl nebijušo raidījumu TV6 Karstās laika ziņas, kura laikā vadītāja pamazītēm atbrīvosies no apģērba... Skan vairāk nekā kārdinoši! Bet pirms randiņa labi jāsagatavojas un jāiepazīst visas TV6 Karsto laika ziņu vadītājas!

Laura Pauliņa, 25 gadi

Laura dzīvi bauda ar visām tās piedāvājām iespējām. Būt zilas jūras krastā, priežu meža ielokā ir viņas iedvesmas avots. Laura kā savus hobijus min frizēšanu, fotografēšanu un atpūtu ar draugiem. Lauras sapnis ir iepazīt citus kontinentus - Ameriku un Austrāliju, viņa vēlas pa īstam sajust to, cik smiltis tur birstošas, ūdeņi zili un to, cik milzīgi ir plašumi, kur paveras milzīgās metropoles... TV6 Karstās laika ziņas ir viņas jaunais izaicinājums, lai ikdiena kļūtu skaistāka un piepildītāka.

Irēna Jankovska, 28 gadi

Viņa ir klasiska savas horoskopa zīmes pārstāve (Auns) ar neviltotu ziņkāri par visu ezotērisko, patīk ap sevi redzēt un baudīt visu skaisto. Irēna mēdz eksperimentēt ar savām psihologa iemaņām, taču bieži apmaldās iekšējos dialogos. Viņas jaunākais hobijs ir saistīts ar profesionālu fotografēšanu, un tuvākajā nākotnē plāno apgūt gan meditāciju, gan reiki. Foto pasaule ieinteresējusi, jo uztver to kā sava veida mākslas darbu. Irēna ir domājusi par imidža skolas veidošanu un savu tērpu līniju, taču tas pagaidām paliek tālākai nākotnei.

TV6 Karstajās laika ziņās Irēna nonākusi, uzskatīdama, ka ir vērts atvērt durvis katrai interesantai iespējai, kas klauvē. Un galu galā – būs vecumdienās ko pastāstīt mazbērniem.

Zane Kalinka, 32 gadi

Par savu nodarbošanos saka - bīstamā mājsaimniece! Zani interesē laba mūzika, teātris, tattoo, Vespa, snovbords un ceļošana. Atbildot, kādēļ piekritusi kļūt par TV6 Karsto laika ziņu vadītāju, saka: „Saņēmu ieteikumu pamēģināt un nolēmu tieši tā arī darīt! Vienmēr ir paticis fotografēties, mainīt stilus, un šoreiz izlēmu pamēģināt sevi otrpus kamerai. Tā kā jūtu sevī zināmu devu ekscibionisma, mani nebaidīja arī šāds mazliet specifisks laika ziņu formāts - uztveru to kā spēli, kā iespēju izspēlēt arī šādu lomu, iegūstot jaunu pieredzi.”

TV6 Karsto laika ziņu atklāšana 6.jūnija vakarā un turpmāk darbdienās 21:00 TV6!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu