Samazinās Nolana algu un lems par viņa atbrīvošanu (127)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans nolēmis samazināt atalgojumu valstsvienības galvenajam trenerim Tedam Nolanam. Galvenais LHF neapmierinātības iemesls - uzdevuma neizpildīšana pasaules čempionātā, vēsta laikraksts «Diena».

LHF valde trešdien uzklausīs izlases ģenerālmenedžera Māra Baldonieka atskaiti par komandas sniegumu pasaules čempionātā Helsinkos un pieņems lēmumu par Nolana nākotni.

«Es teikšu tā, ka nebūs viegli pieņemt lēmumu,» laikrakstā «Diena» citēts Lipmans. «Iepretim Nolanam ir liela jautājuma zīme. Tomēr divus gadus pēc kārtas pasaules čempionātā izvirzīto uzdevumu Nolans nav izpildījis. Man būs saruna ar viņa aģentu. Šā iemesla dēļ piedāvāšu algas samazinājumu, jo neredzu iemeslu, kāpēc Nolanam maksāt tik lielu summu, ja uzdevums netiek izpildīts.»

Pārējie LHF valdes locekļi vēlas, lai arī turpmāk kanādiešu speciālists vada Latvijas hokeja nacionālo komandu.

62 gadus vecais Lipmans uzskata, ka Nolans aizvadītajā čempionātā pieļāvis vairākas rupjas kļūdas, kas komandai liedza iekļūt 1/4 finālā. Nolana vadībā iekļūt labākajā astotniekā Latvijas izlase nespēja jau otro gadu pēc kārtas.

«Sasteigt trenera jautājumu arī nedrīkst. Iespējams, viņa aģents prasīs laiku, lai tiktu skaidrībā par visām niansēm,» piebilda Lipmans.

LHF prezidents atklāja, ka uz Latvijas izlases galvenā trenera amatu ir vēl viens pretendents, kuram šodien jau jādod atbilde.

Aizvadītajā pasaules čempionātā Latvijas izlase kopvērtējumā ierindojās 11.pozīcijā.

Eksperimentālajā nākamā gada pasaules čempionāta apakšgrupu sadalījumā noteikts, ka Latvija (11.vieta IIHF rangā) spēlēs grupā ar Somiju (ranga 2.vieta), Krieviju (3.), ASV (6.), Šveici (7.), Vāciju (10.), Baltkrieviju (14.) un Kazahstānu (16.).

2014.gada pasaules čempionāts no 9. līdz 25. maijam risināsies Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Komentāri (127)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu