Līgo svētki Rēzeknē (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

23. jūnijā plkst. 20.00 Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā norisināsies vērienīgs Līgo svētku lielkoncerts, kura atklāšana uzticēta vietējiem - grupai «Galaktika» un Normundam Zušam ar Rēzeknes Zaļo pakalnu kori.

Visa koncerta garumā skatītājus gaidīs patīkami pārsteigumi, viens no tiem būs grupas «Dāmu pops» atgriešanās. Grupas dalībnieces ir gatavas pārsteigt ar krāšņiem priekšnesumiem un sievišķīgu šarmu, kā arī elegantiem un speciāli darinātiem tērpiem, visas ir lieliskā formā: enerģiskas, dzīvespriecīgas un katra bagāta ar savu uzkrāto dzīves pieredzi. Grupā notikušas izmaiņas – Olgai Rajeckai, Edītei Baušķeniecei un Ievai Akuraterei pievienojusies aktrise Raimonda Vazdika. «Dāmu pops» repertuārs paliek nemainīgs, tas ir tāpat kā labs vīns. Koncertā skanēs grupas skaļākie hiti «Varbūt rīt» un «Mīļākās puķes», kā arī Raimondas Vazdikas dziesma «Apsoli man neko»

Foto: publicitātes

Koncerta otrajā daļā visiem būs iespēja izdziedāties tautasdziesmas, ziņģes, kino un estrādes dziesmas, kuras, pateicoties apvienotajiem mūziķu sastāviem, iegūs jaunu skanējumu, tā būs varena sadziedāšanās ar Rēzeknes pilsētas un novada apvienoto kori, solistiem un publiku. Piemēram, «Jancis rijā guļ», «Stāv dzirnas zaļā ielejā», «Augu nakti pogo lakstīgala» ar Rēzeknes koristiem dziedās Ieva Akuratere.

Īpaši sirsnīga sadziedāšanās solās būt ar dziedošajām latgaļu saimēm – Puncuļiem, Tihovskiem, Laicāniem, Pavlovskām un Raģeļu – Zepu ģimeni.

Koncerts būs ļoti daudzveidīgs un paredzēts ikviena muzikālajai gaumei.

Pēc koncerta plkst. 23.00 sāksies lustīgā Līgo nakts zaļumballe, kas tradicionāli ilgs līdz rīta gaismai kopā ar Gunti Skrastiņu un grupu «No ½ vārda»

«Visiem zināmas un iemīļotas dziesmas, dejas, krāšņums, dzirkstoša enerģija un nebeidzama līdzi dziedāšana, šogad līgojam un svinam Rēzeknē!» aicina Guntis Skrastiņš.

Koncerta dienā Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā līgotāji tiks gaidīti no plkst. 19.00, lai varētu ieņemt labākās sēdvietas. Plašā izvēlē būs iespēja baudīt visdažādākos ēdienus, protams, Jāņu sieru un alu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu