Tā vēlēšanu naktī bija ģērbušās Latvijas populārākās politiķes (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītās sestdienas vakarā un naktī, gaidot pašvaldību vēlēšanu rezultātus, politiķes sabiedrībā izgāja bez īpaši smalkiem tērpiem, atbilstoši pirmajai svelmainajai vasaras dienai.

Piemēram, Latvijas Zaļās partijas dāmas nemaz nevarēja ierasties greznās vakarkleitās, jo partijas biedri pulcējās sava biroja ēkas pagalmā Pārdaugavā. Un kurš gan uz dārza svētkiem ieradīsies greznā vakarkleitā. Tādēļ Zaļās partijas dāmas bija sapucējušās brīvā stilā. Piemēram, Inese Aizstrauta bija izvēlējusies bikses, tādējādi aizsargājoties pret odiem.

«Vienotības» dāmas Sarmīte Ēlerte un Solvita Āboltiņa bija tērpušās lietišķi. Ēlerte vasarīgā bikškostīmā, bet Āboltiņa baltā kleitā, ko akcentēja ar tumši zilu žaketi. Savukārt abu dāmu partijas biedre Lolita Čigāne bija izvēlējusies brīvu vasarīgu tērpu un ērtas laiviņkurpes.

«Saskaņas centrā», kā vienmēr, ar savu harismu, frizūru un košo kleitu mirdzēja Nila Ušakova padomniece juridiskajos jautājumos Iveta Strautiņa.

Savukārt Reformu partijas rindās izcēlās valdes pārstāve Sandra Sondore-Kukule, kura bija tērpusies elegantā kostīmā.

Sandra Sondore-Kukule bija tērpusies elegantā kostīmā
Sandra Sondore-Kukule bija tērpusies elegantā kostīmā Foto: Santa Sergejeva
Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu