«Saimnieks meklē sievu 2»: būs deviņi saimnieki un viena saimniece (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šosezon TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» skatītājus gaida pārsteigums – iepazīšanās sērijā būs deviņi saimnieki un viena saimniece. Kura tā būs un kādēļ tieši viņa iekļauta finālistu desmitniekā, skatieties pirmajā «Saimnieks meklē sievu» sērijā.

14.jūnija vakarā visi desmit dalībnieki stāstīs par iemesliem, kādēļ piedalās šovā, un galvenais - kādam jābūt mīļajam un vienīgajam cilvēkam pie sāniem.

Foto: TV3

Tiks pārstāvēti visi novadi!

«Saimnieks meklē sievu» jaunā sezona īpaši izceļas ar to, ka Latvijas saimnieki pārstāvēs visus novadus – Kurzemi, Vidzemi, Zemgali un visīstāko Latgali. Kā atzīst šova veidotāji, Latvija izbraukāta krustu šķērsu, jo dažs no saimniekiem dzīvo teju 300 kilometru attālumā no Rīgas. «Mēs apbraukājām visus iespējamos pretendentus un līdztekus anketām, kuras saņēmām elektroniski, meklējām saimniekus arī paši, zvanot uz vietējām pašvaldībām un dažādām lauksaimnieku organizācijām. Mūsu mērķis bija atrast interesantus, darbīgus cilvēkus un galvenais - dažādus saimniekus, lai skatītājiem televīzijas ekrānu priekšā nenāktos garlaikoties.

Gribam, lai raidījums būtu tikpat spilgts un pozitīvu emociju pilns kā pagājušajā sezonā.

Izskatās, ka mums izdosies! Starp citu, runājot par pagājušo sezonu, ir zināms, ka divi pāri no iepriekšējās sezonas šova gatavojas kāzām, un mums ir patiess prieks, ka esam to kaut kādā veidā sekmējuši,» stāsta viens no raidījuma veidotājiem, producents Kristaps Valdnieks.

Mazas un lielas saimniecības

Gluži tāpat kā pērn, arī šogad būs pārstāvētas dažādas saimniecības – gan mazas, kas paredzētas tikai pašu iztikšanai, gan vidējas un arī lielas, kurās saimnieks apkopj ap 300 ha zemes. Viens no dalībniekiem ir daudziem labi zināmais Mārtiņš Jātnieks, kas savulaik grupas «Jātnieki» sastāvā piedalījies muzikālajā šovā «OKartes skatuve». Lai gan M.Jātniekam ir tikai 21 gads, viņš ir pārliecināts, ka tieši šādā veidā iespējams atrast piemērotāko meiteni.

Viņam ikdienas darbi liedz daudz laika veltīt pasākumiem, ballītēm vai klubiņiem, kur varētu līgaviņu meklēt.

Līdzīgās domās ir arī Dagnis Darģis no Pūres. Viņam pieder ne tikai saimniecība ar 30 liellopiem, bet arī motelis uz Rīgas – Ventspils šosejas. Viņš dalību «Saimnieks meklē sievu» sākumā uztvēris kā joku, taču tagad saka: «Kas zina, varbūt tik tiešām kaut kas sanāk?!» Pie sievas cer tikt ne tikai M.Jātnieks un D.Darģis, bet arī gaļas liellopu audzētājs no Latgales, pirtnieks no Zemgales, saimnieks – graudu audzētājs no Vidzemes un nelielas saimniecības īpašnieks Trapenes pusē.

Foto: TV3

Sapņo par dzīvi laukos? Piesakies!

Visas Latvijas brīvās sievietes tiek aicinātas rūpīgi izvērtēt, kuram no saimniekiem rakstīt vēstuli. Ja sapņo par dzīvi laukos, varbūt jau dzīvo laukos, taču vienai tas šķiet par grūtu, tad laiks izvēlēties kādu no deviņiem saimniekiem, kas meklē sev sievu. Esiet acīgi arī puiši, tie, kas ir vieni un būtu gatavi doties uz laukiem pie izskatīgas un čaklas saimnieces, var piedalīties.

Viss jūsu rokās – izvēlieties saimnieku, kurš patīk visvairāk, un rakstiet viņam vēstuli elektroniski, izmantojot www.tv3.lv, vai pa pastu, norādot saimnieka vārdu un uzvārdu. Protams, pievienojiet arī savu bildi.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu