Ātri autiņi turpina uzvaras ceļu (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Asa sižeta filma «Ātrs un bez žēlastības 6» (Fast and the Furious 6) atkārto panākumu Ziemeļamerikas kinoteātros, bet abi jaunumi ierindojas uzreiz aiz tās, ziņo «kinokino.lv».

Eksperti jau prognozēja, ka «Ātrs un bez žēlastības 6» vajadzētu noturēt pirmo vietu, un tā arī ir noticis. Iekasēti 34,5 miljoni, bet kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā jau nākamnedēļ varētu pārsniegt 200 miljonus.

Filmā, kā ierasts, redzami tādi aktieri kā Vins Dīzels, Dveins «Klints» Džonsons, Pols Volkers, reperis Ludakriss, TV seriālu aktrise Džordana Brūstere u.c.

Režisors - Džastins Lins (Justin Lin).

Anotācija. Pēc tam, kad Doms (Vin Diesel), Braiens (Paul Walker) un viņu komanda Rio sarīkoja grandiozu aplaupīšanu un tika pie 100 miljoniem, viņi izklīda pa visu pasauli kur kurais. Viņi nedrīkst atgriezties mājās, un šī bēguļošana un slēpšanās ir padarījusi viņu dzīvi nepilnīgu. Tikmēr Hobss (Dwayne Johnson) divpadsmit valstīs izseko sacīkšu braucēju-algotņu bandu, kuras iedvesmas avots un grupas vadoņa «labā roka» ir Doma mīļotā sieviete, kuru visi uzskatīja par mirušu. Letija (Michelle Rodriguez). Vienīgā iespēja, kā apturēt noziedzīgo grupējumu, ir radīt pārspēku, tādēļ Hobss aicina Domu savākt savu elitāro komandu vienuviet Londonā. Samaksa? Pilnīga apžēlošana visiem komandas locekļiem, lai viņi varētu atgriezties mājās pie savas ģimenes.

Foto: publicitātes


Otrajā vietā ierindojies jaunums «Krāpšanas ilūzija» («Now You See me»). Filma iekasējusi 28 miljonus, kas arī ir mūsu prognozētais līmenis.

Zināmu vilšanos sagādājis jaunākais Vila Smita grāvējs «Atgriešanās uz zemes» («After Earth»). Lielbudžeta projekts iekasējis vien 27 miljonus un noslēdz pirmo trijnieku.

Filmas anotācija. Tūkstoš gadus pēc tam, kad katastrofa piespieda cilvēkus bēgt no Zemes, tagad viņi mitinās uz citas planētas. Leģendārais ģenerālis Kaipers Reidžs atgriežas no misijas pie ģimenes, lai beidzot pilnībā uzņemtos rūpes par 13 gadus veco dēlu Kitai. Kad ceļā gadās asteroīdu vētra, viņu kuģis tiek sabojāts un viņi avarē, nokļūstot uz sen pamestās Zemes. Kamēr mirstošais tēvs guļ kabīnē, zēnam ir jādodas ceļā bīstamajā apvidū. Visu savu dzīvi Kitai ir vēlējies būt izcils kareivis, gluži tāpat kā viņa tēvs. Šodien ir viņa lielā iespēja.

www.kinokino.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu