Aizlūgs par Ušakova veselību

Toms Ostrovskis
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pašvaldībā Rīgas domes kapelā rīt, 24.maijā, kārtējā otrdienas dievkalpojuma laikā plkst.8.30 tiks noturēts svētbrīdis, kurā tiks aizlūgts par Ušakovu, informēja mēra vietnieka Andra Amerika padomniece Liene Pētersone. Tāpat vairāki pašvaldības darbinieki šodien devušies nodot asinis.

Neskaitāmi veselības un laba vēlējumi Ušakovam tiek veltīti arī mikroblogošanas vietnē "Twitter", vēlējumu drīz izveseļoties mēram veltījis arī Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Tikmēr daudzus "Twitter" lietotājus samulsinājis ieraksts, kas Ušakova profilā šodien parādījies ap plkst.15. Mērs ziņo, ka augšupielādējis LNT ziņu sižeta video par nakts sabiedriskā transporta reisiem. Kononova gan norādīja, ka tas ir automātisks paziņojums un mērs to nav rakstījis pats.

Jau ziņots, ka Ušakovs svētdien piedalījās "Nordea" Rīgas maratonā, kurā gatavojās noskriet 21 kilometra distanci, taču dažus desmitus metru pirms finiša mēram kļuva slikti, un viņš nogādāts intensīvās terapijas nodaļā Stradiņa slimnīcā. Ušakova veselības stāvokli ārsti patlaban raksturo kā stabilu, viņš nav komā, bet atrodas "medikamentozā miegā" un tiek daļēji mākslīgi elpināts, pēc sarunas ar ārstiem sacīja mēra preses sekretāre Anna Kononova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu