Bin Ladena sievas apvainojušās uz trešo - tā esot nodevēja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Trīs nogalinātā Osamas bin Ladena atraitnes, kuras patlaban aizturējuši Pakistānas specdienesti, savā starpā nemitīgi ķīvējas. Divas vecākās sievas ir pārliecinātas, ka bin Ladena notveršanā vainojama viņa jaunākā sieva, ziņo newsru.com.

Abas Saūda Arābijas izcelsmes sievietes uzskata, ka jaunākā sieva - jemeniete vai nu amerikāņu specdienestiem nodevusi informāciju par vīra atrašanās vietu, vai arī tas noticis neapzināti - viņa nav bijusi pietiekami piesardzīga un ļāvusi sevi izsekot līdz mājai, kur bin Ladens tika atrasts, raksta "The Times".

Pakistānas specdienesti jau ironizē, ka bin Ladena mājas dzīvi varētu dēvēt par slavenā seriāla "Bīstamās mājsaimnieces" islāmisko versiju. "Labi zināms: kad tev ir divas vecākas sievas un tiek atvesta jauna sieva - divas reizes jaunāka, viņām tas var nepatikt," saka kāds specdienestu pārstāvis.

Sievas savā starpā arī strīdoties par to, kura no viņām centās iemīļoto aizsargāt. Jaunākā, kura bin Ladena nogalināšanas brīdī bija ar viņu kopā, uzsver, ka tieši viņa metās virsū specdienestu karavīriem, lai vīru aizsargātu. Savukārt vecākās apgalvo - lai gan atradās ēkas citā stāvā, esot centušās vīru aizsargāt ar savu ķermeni.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu