Pašmāju mūzikā debitē digitālā roka duets «Hygs» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bijušie pašmāju grupas «The Snips» dalībnieki Dmitrijs Borisenkovs un Aleksandrs Solovjovs izveidojuši jaunu projektu «Hygs» un piedāvā trīs dziesmu video. Drīzumā gaidāms arī pirmais albums, kuru duets iecerējis laist klajā 2013.gada rudenī.

Grupas vokālists Dmitrijs skaidro, ka dzīvais ieraksts veidots kā darba materiāls, lai saprastu, vai dziesmas darbojas, lai pēc tam jau vēlreiz piesēstos pie skaņu pults un pabeigtu iesākto darbu. Šīs trīs dziesmas kalpo kā pirmais randiņš ar klausītājiem, parādot sevi, taču visu vēl neatklājot. Ierakstu studijas «Z-Stage» skaņu producents Aleksandrs, kurš grupā spēlē bungas un sintezatoru, stāsta: «Mēs spēlējam divatā, bet izmantojam daudz iepriekš ierakstītu skaņu, sākot ar vijoli un beidzot ar bekvokāliem un basu. Tāpēc arī tapis šis dzīvais ieraksts, lai redzētu, kā tas viss izskatās no malas. Ceru, ka citiem arī patiks.»

Pagājušā gada vasarā grupa «Hygs» kopā ar Lieni Brikousku izdeva pirmo singlu «Paga» un pirms mēneša ierakstīja savu jaunāko dziesmu «Om Mani padme hum» kopā ar latviešu folkgrupu «Auļi».

Agrāk Dmitrijs Borisenkovs un Aleksandrs Solovjovs bija pazīstami kā grupas «The Snips» mūziķi.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu