Kerija un Mināža aizgājušas no «American Idol» žūrijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Popzvaigzne Meraija Kerija (Mariah Carey) un repere Nikija Mināža (Nicki Minaj) pametušas dziedāšanas šova «American Idol» žūriju. «Paldies «American Idol», ka izmainīji manu dzīvi! Es to ne pret ko nemainītu! Taču tagad laiks no jauna pievērsties mūzikai,» trešdien tviterī paziņoja Mināža.

Par Kerijas aiziešanu paziņoja viņas sabiedrisko attiecību kompānija PMK BNC. Dziedātāja šovam «sacīja ardievas» tāpēc, ka dodas pasaules koncertturnejā.

«American Idol» 12.sezonas žūriju veidoja Kerija, Mināža, kantrimūzikas dziedātājs Kīts Urbans un mūzikas producents Rendijs Džeksons (Randy Jackson), kurš par šova pamešanu paziņoja jau maija pirmajā pusē.

43 gadus vecā Kerija par piedalīšanos savulaik tik populārajā šovā saņēma 18 miljonus ASV dolāru (9,8 miljonus latu), vēsta mediji. Mināža nopelnījusi 12 miljonus dolāru (6,5 miljonus latu), bet Urbans - astoņus miljonus dolāru (4,3 miljonus latu).

Neskatoties uz slavenību piesaistīšanu, 12.sezonai bija līdz šim zemākie reitingi. Noslēguma sēriju noskatījās 14,2 miljoni cilvēku.

Pagājušogad pēc divām sezonām no «American Idol» žūrijas aizgāja dziedātāja Dženifera Lopesa un rokgrupas «Aerosmith» līderis Stīvens Tailers. Šovā atgūto atpazīstamību viņi pēc tam izmantoja, lai atjaunotu muzikālo karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu