Jūras tēma dominē slavenību tērpos (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

30. maija pievakarē Jūrmalā uz Jomas ielas tika atklāts rekonstruētais grilbārs «Lighthouse». Atklāšanas ballītes «dreskods» bija jūras tēma, un mūsu vietējā mēroga slavenības mēģināja izpausties, izvēloties pasākumam apģērbu, kurš būtu vasarīgs un pludmalei piemērots.

Dziedātāja Liene Candy ievēroja «dreskodu», uzvelkot vasarīgu T-krekliņu zilā krāsā ar baltām un pelēkām svītriņām, kuras atgādināja mazo matrozīšu stilu.

Katrīna Kalnozola, kura ir arī viena no jaunajiem grilbāra īpašniekiem, vakaru baudīja okeāna zilā pieguļošā kokteiļkleitā, kura izcēla meitenes skaisto augumu un gaišo matu krāsu. Kleita jūras tēmā iekļāvās gaiši zilās krāsas dēļ.

Stilistiski pasākumā visvairāk izcēlās Elita Drāke, kura ieradās, ignorējot «dreskodu», bet izskatījās lieliski. Dzeltenie zābaciņi un melnie minisvārki izcēla pirtnieces skaistās kājas, un raibā blūzīte, kurā dominēja zilā un oranžā krāsa, tēlam piešķīra vasarīgumu. Ierodoties pasākumā, Elitai mugurā bija arī caurspīdīgs dzeltens lietusmētelis, kas lieliski sasaucās ar koptēlu.

Foto: Sejas.lv

Bijušais politiķis Valdis Birkavs kā vairums «Lighthouse» vīriešu kārtas apmeklētāju uz ballīti ieradās tumši zilā uzvalkā un gaiši zilā kreklā. Jaunāka gadu gājuma vīrieši uzvalku nomainīja pret tumši zilām džinsām. Vakara vadītājs Jānis Skutelis vadīja pasākumu zilā žaketē, kājās - spilgti zili sportiski apavi.

«Dreskodu» ignorēja, bet uz visu apkārtējo fona izcēlās mūziķis Markus Riva, kurš ieradās klasiski melnā apģērbā ar pa pusei atpogātu kreklu, lai ikviens redzētu viņa seksīgo vēderu.

Foto: Sejas.lv

Arī Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte, kā jau piedienas blondīnei, ballīti apmeklēja rozā kleitā. Sieviete zina, kas piestāv viņas blondajiem matiem un brūnajai ādai.

Daudzi, kuri bija ignorējuši «dreskodu», mēģināja pieturēties pie jūras tēmas, izmantojot dažādus aksesuārus, tādus kā lakatiņi, rokassprādzes un cepures.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu