Krievijas elektro mūziķe Masha Era uz «Totaldobže» jumta terases

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 31.maijā, uz Totaldobže mākslas centra jumta terases (Ūnijas iela 8, k-2, trešais stāvs) uzstāsies Krievijas elektroniskās mūzikas un video māksliniece Masha Era, informē Totaldobže mākslas centrā. Koncerta sākums ap 22:30, ieeja no 21. Biļetes cena Ls 2.

Masha Era rada miniatūru elektronisko mūziku, ko pavada aizkustinoši un smalki vokālie skaņdarbi. Viņas mūzika tiek papildināta ar oriģināliem video darbiem, kuri tiek projicēti uz caurspīdīga auduma, un teatrāliem elementiem: grimu, kostīmiem un kustībām, aizraujot skatītāju citā – bezapziņas pasaulē.

www.totaldobze.com/ArtCenter

2007. gadā projekts Masha Era saņēma kluba «16 Tons» balvu «Golden Gargulia» nominācijā «Mūzikas/mākslas» projekts.

Projekts «Masha Era. Non-Existence» ir spēlējis tādos kulta klubos kā «Solyanka»,«16 tons», «Shanti», «Afisha», «Picnic Festival», «MIGZ international Festival of Electro Music», «1 Russian multimedia Festival - New Cultural Festival», «SyntekLab».

2010. gadā Masha Era spēlēja vienā no lielākajiem un populārākajiem mūzikas notikumiem Eiropā - «Fusion» festivālā Vācijā.

Masha Era projekta komanda ir bijuši iniciatori «Night Party Society brand» (NITE), kas apvieno laikmetīgos māksliniekus un mūziķus, kuri pārstāv elektroniskās mūzikas un mediju mākslas jauno vilni Maskavā. Pirmais NITE pasākums norisinājās Maskavā «16 tons» klubā 2009. gada decembrī, un tajā piedalījās Masha Era, Pilocka Krach (de) un Easy Changes (rus).

2011. gadā Masha Era dziesma «Rainbow» piedalījās 54. Venēcijas biennālē kā muzikālais pavadījums Romāna Čerpaka foto instalācijai «My Birthplace», kas bija veltīta Černobiļas katastrofai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu