Dziedātāja Laura Raila meklē jaunus vokālistus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV šovā «Okartes skatuve» iepazītā dziedātāja Laura Raila kopā ar savu mammu Indru Railu, kas ir Jūrmalā populāra vokālās studijas vadītāja, aicina līdz 3. jūnijam pieteikties vokālistus un popgrupas no visas Latvijas dalībai konkursā/festivālā «POPFESTJURMALA 2013».

«Dziedošie bērni un jaunieši, šī ir jūsu iespēja parādīt savas spējas profesionālas žūrijas priekšā, iegūt pieredzi un kontaktus, kā arī cīnīties par galvenajām balvām, ierakstu profesionālā skaņu ierakstu studijā un iespēju uzstāties uz kruīza prāmja «Tallink»,» ikvienu popgrupu un solistu uzrunā viena no konkursa/festivāla organizatorēm Laura Raila.

Konkursā, kā jau pieklājas, neiztikt arī bez profesionālas žūrijas, kuras sastāvā būs latviešu komponists Uldis Marhilevičs, trio «Ladie's sweet» dalībniece Karīna Tropa, dziedātāja, vokālā pedagoģe Laura Raila, konkursa organizatore, vokālās studijas «Notiņa» vadītāja, mūziķe Indra Raila un producents, skaņu režisors un vokālais pedagogs Riks Riski.

««Popfestjurmala» konkursā piedalījušies dalībnieki, kuri sevi jau spilgti pieteikuši, gan darbojoties dažādos muzikālos projektos, gan arī piedaloties TV šovos, tie ir gan «Knīpas un knauķi», gan «Jūras akmentiņi, Lingita Lina Bopulu, Betija Bedikere, Krista Liepiņa, Katy Tindemark mūziklu dziedātāja Elza Natha (Rozenberga) un citi,» atklāj Laura Raila.

Pieteikuma anketas konkursam iespējams iesniegt līdz 3. jūnijam, sīkāka informācija meklējama www.popfestjurmala.lv vai sūtot pieteikumu uz e-pastu popfestjurmala@inbox.lv.

Komponista Ulda Marhilēviča novēlējums konkursa dalībniekiem ir ļoti trāpīgs: «Novēlu dalībniekiem būt paškritiskiem un neuzķerties uz zvaigžņu slimību!»

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu