Granlunds varētu atteikt Minskas ''Dinamo'' un palikt Somijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Somijas izlases 19 gadus vecais uzbrucējs Mikaēls Granlunds arī nākamo sezonu, visticamāk, pavadīs dzimtenē, atsakoties no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas ''Dinamo'' dāsnā piedāvājuma.

Hokejista aģents Tods Daimonds intervijā ''Star Tribune'' atklāja, ka Granlunds vēlas Somijā atrisināt visus jautājumus, lai pēc tam varētu doties uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Minesotas ''Wild''.

''Nākamgad viņš grasās pabeigt skolu un iziet dienestu armijā. Mikaēls vēlas, lai pēc aizbraukšanas uz Minesotu viņam vajadzētu domāt tikai par hokeju. Viņš gada laikā nokārtos visu nepieciešamo, lai pēc tam iekļautos ''Wild'' sastāvā,'' atklāja spēlētāja aģents.

''Mēs uzskatām, ka Minesota būs laba vieta, kur manam klientam sākt aizokeāna karjeru.''

Kā zināms, pēc pasaules čempionāta par Granlundu nopietnu interesi izrāda arī Minskas ''Dinamo''.

''Dinamo'' sporta direktors Igors Matuškins plāno doties uz Somiju, lai prezentētu Minskas klubu un piedāvātu jaunajam hokejistam līgumu.

Turklāt Matuškins atklāja, ka ''Wild'' vienība Granlundam piedāvā mazāk nekā ''Dinamo'', vēsta Baltkrievijas mediji.

Pagājušo sezonu jaunais talants aizvadīja Somijā, bet 2010. gadā viņu ar kopējo devīto numuru draftēja tieši Minesotas ''Wild'' vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu