Izdota Rembo radītāja - D.Morela grāmata «Uz naža asmens» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Kontinents» laidis klajā Deivida Morela (David Morrell) grāmatu «Uz naža asmens» («The Naked Edge»), informē izdevēji.

Rembo radītājs Deivids Morels ir mūsdienu asa sižeta romānu tēvs, autors vairāk nekā 28 spriedzes romāniem, kuri tulkoti 26 pasaules valodās. 2009. gadā nominēts «Thriller Master Award», Morels atkal sajūsmina un aizrauj lasītāju ar izcilas kvalitātes action trilleri.

Morela rokrakstam nav līdzīgu – spriedze no viņa darbiem strāvo ar milzīgu spēku, sižeta līkloči un shēmas ievelk tik dabiski un pārliecinoši kā plūstošās smiltis. Viņa radīto varoņu fizisko un garīgo spēku robežas apliecina spēcīgu raksturu spēju noturēties pret autoritātēm un izdzīvot jebkuros apstākļos.

Anotācija. Reiz bērnībā viņi bija labākie draugi, kuri kopā spēlēja karu un sapņoja par dižām uzvarām kaujas laukā. Pieauguši viņi kopā cīnījās kā DELTA vienības labākie kareivji. Nu viņi ir aizgājuši katrs savu ceļu. Sastapšanās ir neizbēgama, un tā nozīmē atklātu cīņu, kurā izdzīvos tikai viens no viņiem…

Latvijā Deivids Morels ir viens no populārākajiem autoriem, vēl svaigā atmiņā ir romāni «Akmens brālība», «Rozes brālība», «Uguns derība», «Maitasputns» u.c.

No angļu valodas tulkojis Uldis Šēns, vāka mākslinieks Dairis Hofmanis, 464 lpp.

davidmorrell.net

«Uz naža asmens»
«Uz naža asmens» Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu