Ke$ha klausās rokmūziku un vēlas tavus zobus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja "Ke$ha" aicinājusi fanus sūtīt viņai savus zobus, lai viņa varētu uztaisīt sev kaklarotu un vilkt to uz apbalvošanas ceremonijām.

Pēdējā laikā popzvaigznes vārds bieži parādās dzeltenās preses virsrakstos saistībā ar viņas izteikumiem un ekstravaganto uzvedību - piemēram, šā gada martā viņa uz skatuves dzēra asinis no kāda dzīvnieka sirds.

Tagad dziedātāja nolēmusi pievērst sev uzmanību, aicinot fanus dāvināt viņai zobus.

"Esmu saņēmusi vienu zobu no kāda fana," tviterī rakstīja "Ke$ha". "Tas bija iestiprināts aukliņā. Tagad es patiešām vēlos fanu zobu kaklarotu, ko varētu vilkt uz apbalvošanas ceremonijām.

Uz ko es tēmēju - lūdzu, sūtiet man savus zobus. Esmu to domāju nopietni.

Man vajag jūsu zobus."

Dziedātāja, īstajā vārdā Keša Rouza Seberta, intervijā MTV arīdzan atklājusi, ka sāk domāt par savu otro studijas albumu, kas būšot 1970.gadu roka iedvesmots un sekos pagājušā gada debijai "Animal".

"Jaunās dziesmas top tūres laikā, un es pēdējā laikā ļoti daudz klausos tieši 70.gadu rokmūziku," viņa atklāj. "Mēģinu savās dziesmām ielikt to brīvo rokenrola garu, kas toreiz valdīja."

Viņa atklāja, ka vēlētos ierakstīt duetu ar kādu no tā laika māksliniekiem.

Ke$ha koncertā
Ke$ha koncertā Foto: ScanPix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu