«Radikālās vēlēšanas»: diskusija ar četriem režisoriem (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

30. maijā plkst. 19:00 pēdējo reizi šajā sezonā jaunie režisori Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs aicina uz Vakara brokastīm, kuru tēma šoreiz – «Radikālās vēlēšanas». Ieeja diskusijā bez maksas.

Pēc dažām dienām notiks pašvaldību vēlēšanas, kuras, šķiet, kļuvušas par sabiedrības sadalītāju nodevējos, minoritātēs un patriotos. Šajās vakara brokastīs runāsim par to, kādi ir iemesli, kāpēc ik reizi šis laiks kļūst naida piepildīts ne tikai politiķu starpā, bet arī sabiedrībā. Vai varbūt ir lietas, kuras sabiedrība vairs negrib dzirdēt. Vai tas ir stulbums, kas vada lielāko daļu vēlētāju? Vai varbūt mēs gaidām no politiķiem kaut ko citu, bet ko? Ko mēs gribam pa īstam sagaidīt no savas pilsētas domes pēc pašvaldību vēlēšanām?

Foto: publicitātes

Vakara brokastis ir diskusija par to,

kas ir svarīgs šodien un var nebūt svarīgs rīt.

Šeit ir viss kā parastajās brokastīs – arī virtuves sarunas par politiku. Sarunas, kas medijos diez vai kādreiz parādītos. Nevarat pamosties? Viņi jums palīdzēs – četri jauni režisori: Valters Sīlis, Dmitrijs Petrenko, Kārlis Krūmiņš un Andrejs Polozkovs.

Iepriekšējās Vakara brokastu diskusijās runāts par gatavību demokrātijai, Žerāra Depardjē pilsonības maiņu, eiro ieviešanu, provokācijām. Pēc Vakara brokastīm 30. maijā plkst. 21:00 iespējams noskatīties arī jauno izrādi «Labākais cilvēks Tahkurannā», kas ir Andra Kalnozola maģistra diplomdarbs, absolvējot Latvijas Kultūras akadēmiju.

Vakara brokastis - 30. maijā plkst. 19:00

Adrese: Dirty Deal Teatro, Spīķeru kvartāls, Maskavas iela 12 k-2

Ieeja bez maksas

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu