Zināmi visi Latvijas izlases pretinieki nākamajā PČ hokejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Latvijas izlase 2012.gada pasaules hokeja čempionātā, kas risināsies Zviedrijā un Somijā, spēlēs vienā grupā ar Krieviju, Zviedriju, Čehiju, Vāciju, Norvēģiju, Dāniju un Itāliju, vēsta Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF).

(Papildināts viss teksts.)

Tikmēr otrajā grupā Somijas galvaspilsētā Helsinkos spēlēs šā gada pasaules čempione Somija, Kanāda, ASV, Šveice, Slovākija, Baltkrievija, Francija un Kazahstāna.

Stokholmā spēles risināsies ''Globe Ericsson'' arēnā, kurā ir vietas 13 850 līdzjutējiem. Bet Helsinkos mači notiks ''Hartwall'' arēnā (13 349 skatītāju vietas).

Četras spēcīgākās komandas pēc grupu turnīra turpinās cīņu ceturtdaļfinālos, savukārt pēdējās (astotās) vietas ieguvēji izkritīs uz pirmo divīziju.

Ceturtdaļfināli tiks izspēlēti minēto grupu ietvaros (divi Stokholmā, divi Helsinkos), tādēļ komandām nebūs jābrauc uz citu valsti.

Savukārt pusfināli un spēles par medaļām risināsies Helsinkos.

Atgādinām, ka grupas tika veidotas pēc valstu ieņemtās vietas IIHF rangā.

2012. gadā čempionāts pirmo reizi risināsies uzreiz divās valstīs Somijā un Zviedrijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu