«Rīgas sporta naktī» Kronvalda parkā būs īpašas aktivitātes bērniem un ģimenēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31. maijā Rīgas sporta naktī ģimenes ar bērniem tiek īpaši gaidītas Kronvalda parkā, kur paredzēti dažādi sporta un aktīvās atpūtas pasākumi. Parkā būs izveidota īpaša «DNB Ģimenes programmas aktīvās atpūtas zona», TVNET informē organizatori.

Kronvalda parkā par aktivitātēm rūpēsies Latvijas paukošanas federācija, Latvijas bērnu un jauniešu asociācija, Latvijas Kendo federācija, Krišjāņa Kundziņa brīvās cīņas skola, Basketbola Skola Rīga, Rīgas riteņbraukšanas skola, Individuālās sagatavošanas basketbola skola, Latvijas handbola federācija un bērnu un jaunatnes centrs «Laimīte».

DNB Ģimenes programmas aktīvās atpūtas zona būs piemērota visai ģimenei. Bērni vecumā no 1 līdz 12 gadiem kopā ar mammu vai tēti varēs lieliski pavadīt kopā laiku, iesaistoties dažādās sportiskās un interesantās spēlēs, atrakcijās.

Ģimene kopā varēs uzspēlēt minigolfu, salikt mazās puzles vai arī atcerēties to, kā jāspēlē Riču-Raču vai Cirks. Izejot visas atrakcijas un saņemot piecas uzlīmītes, reģistrācijas kartiņu varēs apmainīt pret jauku dāvaniņu.

Krišjāņa Kundziņa cīņas sporta skolas labākie audzēkņi ar saviem treneriem uz cīņas paklāja plkst. 17.00 – 22.00 demonstrēs olimpiskos sporta veidus - brīvo cīņu, dažādas cīņas tehnikas īpaši sievietēm.

Apmeklētāji varēs vērot arī grieķu – romiešu cīņas paraugdemonstrējumus. Apmeklētājiem būs iespēja ne tikai skatīties un saņemt nepieciešamo informāciju par šiem sporta veidiem, bet arī pašiem izmēģināt spēkus uz paklāja, cīnoties pieredzējušu treneru uzraudzībā.

Latvijas Handbola federācija apmeklētājus iepazīstinās ar jaunumu bērnu un skolēnu vidū - mini handbolu. Norisināsies arī viens no pirmajiem turnīriem šajā jaunajā rokasbumbas paveidā. Īpaši interesanta solās būt velotriāla «Karters» jaunāko dalībnieku uzstāšanās.

Interesenti varēs pieteikties vasaras nometnēm un iegūt informāciju par sporta skolām, kuras darbojas mūsu galvaspilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu