Znaroku min kā pretendentu Krievijas izlases vadītāja postenim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Laikraksts ''Sovetskij sport'' izveidojis Krievijas hokeja valstsvienības galvenā trenera topu, kurā kā ceturtais no deviņiem kandidātiem uz izlases vadītāja posteni tiek minēts Oļegs Znaroks.

Tā nav pirmā reize, kad ilggadējais Latvijas izlases treneris tiek minēts kā viens no pretendentiem uz galvenā trenera vietu Krievijas izlasē.

''Sovetskij sport'' raksta, ka Znaroks šopavasar noslēdzis darbu ar Latvijas izlasi, ir ar Olimpisko spēļu un pasaules čempionātu pieredzi.

Vēl izdevums pie Znaroka plusiem min Balašihas MVD vienības aizvešanu līdz Gagarina kausa izcīņas finālam. Toreiz komandas sastāvs bija bez spilgtām zvaigznēm.

Par galveno pretendentu nosaukts līdzšinējais izlases vadītājs Vjačeslavs Bikovs, viņam seko Zinetula Biļaļetdinovs un Vladimirs Krikunovs.

Vēl iespējamo pretendentu lokā ir tādi pazīstami hokeja speciālisti kā Milošs Ržiga, Valērijs Bragins un Sergejs Šepeļevs.

Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidents Vladislavs Tretjaks pastāstījis, ka trenera jautājumu izskatīs aptuveni pēc mēneša. Viņa paša viedoklis ir, ka amatā jāpaliek duetam Vjačeslavs Bikovs/Igors Zaharkins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu