Tretjaks pagaidām neredz pienācīgu aizstājēju Bikovam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas Hokeja federācijas (KHF) prezidents Vladislavs Tretjaks neredz reālus kandidātus, kuri izlases galvenā trenera postenī varētu nomainīt līdzšinējo vadītāju Vjačeslavu Bikovu.

Pēc tam, kad Krievija pasaules čempionātā izcīnīja ceturto vietu, sākušās dažādas diskusijas par komandas neveiksmīgo sniegumu, turklāt liela daļa kritikas tiek veltīta galvenajam trenerim Bikovam.

''Tagad, protams, būs daudz padomu un kritikas. Taču man ir ļoti svarīgi, lai spēlētāji mīlētu savu valsti un gribētu spēlēt izlasē. Kļūdās visi. Taču, ja pārmetīsim par katru kļūdu, mums nebūs nākotnes,'' Tretjaks noliedza, ka emociju uzplūdā varētu izdarīt pārsteidzīgus secinājumus, vēsta izdevums ''Sovsport.ru''.

Tāpat federācijas prezidents pauda neapmierinātību ar vietējo speciālistu nespēju iekļauties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

''Ja nebūs Bikovs, kurš tad? Nosauciet! Pašreiz KHL mēs uzticam vadīt komandas somu un zviedru treneriem. Un man pat pirms Bikova [iecelšanas amatā] ieteica, lai izlasē aicinu ārvalstu treneri,'' atklāja federācijas prezidents.

''Atbildēju, ka ārvalstu speciālists Krievijas izlasi netrenēs. Vismaz, kamēr es būšu KHF prezidents. Savukārt starp Krievijas treneriem izvēle ir maza. Nesaprotu, kāpēc KHL klubi skatās uz Rietumiem.''

Tretjaks atzina, ka arī Krievijā aug labi jaunie treneri, kuriem darbs nopietnā līmenī nemaz netiek piedāvāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu