«Rīgas sporta nakts» aktivitātes pilsētas kanālā un tā apkārtnē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31. maijā jau no plkst. 17.00 jebkurš interesents laipni aicināts doties uz Rīgas pilsētas kanālu un tā apkārtējo teritoriju, kur notiks dažādas sportiskas aktivitātes, meistaru paraugdemonstrējumi, sacensības, sporta organizāciju prezentācijas, konkursi un dažādi turnīri, TVNET informē organizatori.

Rīgas pilsētas kanālā no Brīvības pieminekļa līdz Krišjāņa Valdemāra ielai notiks viens no Rīgas Sporta nakts 2013 centrālajiem notikumiem – «Latvijas Augstskolu kauss airēšanā». Tas norisināsies jau otro gadu.

Bastejkalnā norisināsies parkūra (parkour) meistara, Red Bull atlēta Pāvela Petkuna meistarklase. Visi interesenti varēs piedalīties atklātajā treniņā un īsās sacensībās, bet plkst. 22.00 pirmo reizi notiks īpašs parkūra šovs, izmantojot Bastejkalna dabīgo reljefu.

Parkā gar Rīgas kanālu darbosies arī Latvijas Galda hokeja federācija, Latvijas Galda tenisa federācija, Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, Latvijas Olimpiskā akadēmija, bērnu un jauniešu skola «Rīdzene», raftings, sporta klubi, Latvijas Spīdmintona federācija, Latvijas Kērlinga asociācija, biedrība «Latvijas Tautas sporta asociācija», Latvijas Taekwon-do ITF asociācija un LMT regbija klubs «Eži».

Katra sporta organizācija piedāvās dažādas sportiskas aktivitātes, iepazīstinās ar sevis pārstāvēto sporta veidu, kā arī aktīvi visā iesaistīs pasākuma apmeklētājus.

Latvijas Svarbumbu celšanas asociācija prezentēs svarbumbu celšanas sporta veidu, sniedzot dažādus paraugdemonstrējumus, rādot vingrinājumus, bet no plkst. 20.30 notiks atklātie treniņi pasākuma apmeklētājiem.

Pārējās aktivitātes no plkst. 22.30 norisināsies Brīvības pieminekļa laukumā, kur būs dažādi šovi un priekšnesumi. Savukārt Kronvalda parkā ir paredzētas aktivitātes ģimenēm ar bērniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu