Pugačovas meita ar smalku ballīti nosvin 42. jubileju (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Aizvadītās nedēļas nogalē Krievijas estrādes primadonnas Allas Pugačovas vienīgā meita, arī populāra dziedātāja Kristīna Orbakaite vienā no šikajiem Maskavas restorāniem ģimenes un draugu lokā nosvinēja savu 42. dzimšanas dienu.

Pirmais uz Kristīnas Orbakaites jubileju ieradās dziedātājas tēvs, lietuviešu izcelsmes cirka mākslinieks un režisors Mikols Edmunds Orbaks. Jau vēlāk ieradās arī gaviļnieces slavenā mamma – Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova ar savu dzīvesbiedru, parodiju meistaru Maksimu Galkinu. Alla, apsveikusi meitu dzimšanas dienā, pievērsās savai vienīgajai mazmeitiņai Klavai. Svinību laikā mazulīte lielākoties sēdēja klēpī Allai.

Pie meitas Kristīnas Orbakaites dzimšanas dienas kūkas sadalīšanas ķērusies Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova
Pie meitas Kristīnas Orbakaites dzimšanas dienas kūkas sadalīšanas ķērusies Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova Foto: twitter.com

Īpaši emocionālu uzrunu savai dzīvesbiedrei Kristīnai veltīja viņas vīrs, uzņēmējs Mihails Zemcovs. Viņš klātesošo ballītes viesu vidū pateicās Kristīnai par to, ka ienākusi viņa dzīvē, kā arī par burvīgo meitiņu Klavu, ko dāvājusi.

Savukārt Maksims Galkins atzina, ka arī viņam ir dārga sievas meita Kristīna. «Viņa ir ļoti atklāta, izturīga un ļoti mīl dzīvi,» vēsta Krievijas medijs «Комсомольская Правда».

Lūk, arī pati gaviļniece - Kristīna Orbakaite (attēla centrā)
Lūk, arī pati gaviļniece - Kristīna Orbakaite (attēla centrā) Foto: twitter.com

Galkins Orbakaitei dzimšanas dienā uzdāvināja melnu kleitu. Savukārt draugi jubilārei uzdāvināja neparastu dāvanu – futbola kluba «CSK» formas tērpu, uz kura bija lieliem burtiem uzrakstīts «Kristīna». Dziedātājas dēls Denijs mammai uzdāvināja klača somiņu un 111 rozes, bet vecākais dēls Ņikita mammu iepriecināja, nodziedot vairākas dziesmas. Arī Kristīna nevarēja atturēties no dziedāšanas un duetā ar kādreizējo mammas Allas dzīvesbiedru Filipu Kirkorovu nodziedāja viņa hitu «Kristīna».

Ballītes noslēgumā tika pasniegta milzīga kūka. Tiesa gan, daudzas dāmas vēlajā nakts stundā atteicās no saldā ēdiena.

Jubilāre Kristīna Orbakaite ar mazo meitiņu Klāvu un tēti, lietuviešu izcelsmes cirka mākslinieku un režisoru Mikolu Edmundu Orbaku
Jubilāre Kristīna Orbakaite ar mazo meitiņu Klāvu un tēti, lietuviešu izcelsmes cirka mākslinieku un režisoru Mikolu Edmundu Orbaku Foto: twitter.com
Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu