Amanda Bainsa apsūdz policistu seksuālās uzmākšanās mēģinājumā (8)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Amanda Bainsa ir izteikusi viedokli saistībā ar savu arestu marihuānas pīpēšanas un glabāšanas dēļ. Meitene apsūdz policistu seksuālās uzmākšanās mēģinājumā, kā arī nekautrējas izteikt savu viedokli par dziedātāju Rianu.

Aktrisi tā sadusmoja arests, ka viņa izgāza dusmas uz visiem mājas iedzīvotājiem, kurus satika. Tas ir aizgājis tik tālu, ka dzīvokļu ēkas iemītnieki atsakās kopā ar aktrisi braukt vienā liftā, jo baidās no viņas.

Aktrise noliedz, ka būtu izmetusi pa logu marihuānas pīpi, bet paziņo, ka vienkārši atvērusi logu, lai paelpotu svaigu gaisu. Amanda saka, ka policija ir to visu izdomājusi, lai piesegtu savu kolēģi, kurš viņai ir seksuāli uzmācies: pieskāries viņas krūtīm un citām intīmajām vietām.

Foto: Reuters/Scanpix

Lai izlādētu negācijas, Amanda izvēlējās savā «Twitter» kontā nomelnot dziedātāju Rianu, veltot viņai tādus tekstus kā – «Riana, tu izskaties neglīta, mēģinot izlikties, ka esi baltā, Kriss Brauns tevi piekāva, jo tu neesi gana skaista, neviens nevēlas ar tevi seksu, tāpēc tu visiem zvani un lūdzies».

Aktrise arī atzina ka, iegādājoties jaunu suni, vēlējusies to nosaukt par Rianu.

Riana nepalika parādā aktrisei, bet atbildēja tikai ar vienu ierakstu: «Jā, lūk, ir redzams, kas notiek, kad cilvēkam sākas «lomkas».»

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu